De sportwereld was in rep en roer toen LeBron James had aangekondigd dat hij de Cavaliers in ging ruilen voor de LA-experience bij de Lakers. En als je dan toch moet verhuizen waarom koop je er dan niet gewoon een tweede villa van 23 miljoen dollar erbij?

Los Angeles Lakers

De transfer van LeBron was al een tijdje bekend, maar het duurde nog een tijdje voordat hij zijn eerste wedstrijd in het paars en geel kon spelen. 1 oktober speelde LeBron James a.k.a. King James voor het eerst in het shirt van de Lakers in een oefenwedstrijd tegen de Denver Nuggets. Hij speelde slechts 15 minuten en was daarin goed voor 9 punten, 3 assists en 3 rebounds. De Lakers verloren deze wedstrijd alsnog met 124 – 107, maar LeBron James laat zich niet kennen. Het is altijd even wennen als je wisselt van team en dat gaat helemaal goed komen, aldus LeBron James. 18 oktober spelen de Lakers hun eerste NBA uitwedstrijd tegen de Portland Trail Blazers.

L.A. Experience

LeBron moet nog even wennen aan de L.A. Experience zowel in het shirt van de Lakers als in het daadwerkelijke leven in Los Angeles. Om volledig tot rust te komen heeft hij deze 23 miljoen dollar kostende villa aangeschaft. Deze waanzinnige villa ligt in de chique wijk Brentwood. En is meer dan perfect voor de familie van LeBron.

LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 10

Met 8 slaapkamers en 11 badkamers is er meer dan genoeg ruimte voor zijn nieuwe teamgenoten. De keuken is compleet aangepast naar de smaak van zijn chef-kok en is aangevuld met Frans eiken, marmer op de vloer en een onyx bar.

LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 3 LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 5 LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 10

Met een ingebouwde lift kan de King naar zijn dakterras, maar hij heeft natuurlijk ook nog een keurig buitenterras die eveneens van een marmeren ondergrond is voorzien. Een topsporter moet goed trainen en een binnen en buiten gym is in zo’n geval de normaalste zaak van e wereld. Vanaf de binnenruimte kan hij daarna direct door naar de sauna, spa, massage kamer en het stoombad. Ook buiten valt er voldoende te beleven met een oversized zwembad, buiten spa, een buitenkeuken met barbecues en biertappen, een verwarmde eetruimte en zelfs een autogalerij.

LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 9 LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 8 LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 2

Zelfs als hij niet wilt sporten is er genoeg te doen in deze casa, want hij heeft natuurlijk een game-room, thuisbioscoop, sigarenkamer en een kantoor.

LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 4 LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 7 LeBron James Los Angeles megavilla gewoonvoorhem 6

Deze woning beschikt over alles wat zijn hart begeerde, maar er mist natuurlijk één belangrijk aspect en dat is een basketbalveld. Deze laat hij dan ook met liefde bij bouwen.

Zoals je kunt lezen is het huis voorzien van bijna alles wat je kunt verzinnen, maar er ontbrak toch een zeer belangrijk aspect voor dhr. James, namelijk een basketbalveld. Niet gek dat de beste man deze speciaal heeft laten aanleggen.