Er even lekker op uit trekken met je auto is een van de leukste dingen die je kan doen. Als je niet in een tent op de koude natte grond wil slapen, dan is de Loki Basecamp Falcon Series de perfecte oplossing voor jou. Met deze unit tover jij je pickup truck om in een heuse camper. Dus heb je zin in een kampeer trip in stijl? Dan wil je dit niet missen.

Loki Basecamp Falcon Series

Soms wil je er gewoon lekker op uit, maar word je er van weerhouden omdat je niet op een matje in een koude tent wil liggen. Loki Basecamp komt daarvoor met de ideale oplossing: de Falcon Series. Deze ‘caravan’ is voor een groot aantal pick-up trucks weggelegd. Heb jij een laadbak van 2.5, 2 of 1.5 meter? Dan kun je de Loki Basecamp Falcon Series op je auto zetten. Deze camperopbouw unit tovert jouw auto om in een heuse camper. Het vetste is misschien nog wel dat deze unit ook gemaakt wordt om op een Tesla Cybertruck te passen. Dus dan kan je een heerlijk weekend weg met je elektrische truck en ‘caravan’. Zodra de Cybertruck een keer uitkomt tenminste…

Loki Basecamp

De Loki Basecamp Falon Series is niet bedoeld voor comfort van het hoogste niveau, maar is meer voor het praktisch gebruik. Toch is deze camperopbouw unit wel voorzien van een bankje, keuken, koelkast, opbergruimte en een tweepersoons slaapplek. Ook liggen er zonnepanelen op het dak die voor de stroomvoorziening zorgen. Dus koken op inductie is ook nog een optie. Zo maak je je tripje in je pickup truck toch een stukje aangenamer.

Loki Basecamp

Duurder dan de auto zelf

Hoe leuk zo’n Loki Basecamp Falcon Series ook klinkt, de units zijn belachelijk duur. Zelfs als je een Cybertruck van Tesla zou rijden, de ‘caravan’ duurder dan de auto zelf. Je koopt er namelijk eentje voor vanaf 135.000 euro. Mocht je ‘m willen upgraden, ben je nog meer geld kwijt. Dan moet je toch even goed bij jezelf nagaan of je niet gewoon een camper wilt kopen, of een zelf een bus wilt ombouwen tot een camper. Toch moeten we toegeven dat ‘ie er wel vet uitziet.

Loki Basecamp