Mocht je denken dat sport en mooie vrouwen niet altijd samen gaan, dan maak je een kleine vergissing. Zo waren de walk-on girls bij het darten waanzinnig populair en was er een tijd dat de Formule 1 races vooral spannend waren vanwege de zogenaamde pitspoezen. Die tijd ligt achter ons, maar nog steeds kunnen we genieten van vrouwelijk schoon bij bepaalde sportevenementen. Een bekend gezicht is dat van de Nederlandse Linsey Boxhoorn.

Linsey Boxhoorn is een ‘Monstergirl’

Linsey Boxhoorn is al jarenlang één van de meest gevraagde dames bij sportevenementen. Denk bijvoorbeeld aan promotionele activiteiten zoals op een beurs of bij de opening van een bedrijf. Het zorgt ervoor dat het net iets leuker is. Ook het merk Monster – inderdaad, de energy drinks – heeft de meerwaarde van Linsey Boxhoorn ingezien en ze is dan ook vaak te zien als lid van het Monster Energy promotieteam.

Beauty & Brains

Linsey werkt dus als ‘Monstergirl’ en is in die hoedanigheid opvallend vaak aanwezig op de racebaan. Uiteraard doet ze dat niet alleen, in de meeste gevallen staat er een compleet team van mooie dames. Mooi zijn is overigens niet het enige wat deze Nederlandse babe doet. Linsey is namelijk het schoolvoorbeeld van ‘beauty & brains’. Naast haar werk als Monstergirl geeft ze ook leiding aan haar eigen party- en entertainmentservice.

Je kan haar ook boeken

Met haar zorgvuldige opgebouwde imago weet ze ook op internet voor de nodige beroering te zorgen. Inmiddels telt haar Instagram-account een bescheiden 26,3 duizend volgers. We vermoeden zo dat dit aantal de komende tijd nog zal gaan stijgen. Mocht het je overigens leuk lijken om Linsey jouw nieuwe bedrijf te laten openen of organiseer je binnenkort je eigen modeshow, geef haar dan even een belletje. Voor een prijs vanaf 413 euro excl. btw komt ze 4 uur lang jouw bedrijfsopening luister bijzetten. Wedden dat het een succes wordt?