Een privéjet, dat willen we toch allemaal? Nu kan het! Deze limo-jet staat nu te koop. Je hoeft er geen vliegbrevet voor te halen, want je kunt er gewoon de openbare weg mee op. Er zitten namelijk vier wielen onder!

Een combinatie van een limousine en een privéjet

Zie het als een soort mengelmoes van een limousine en een privéjet. Het luxevoertuig is bedoeld voor de mensen die zo nu en dan in stijl willen aankomen op een businessmeeting. Eén ding is zeker, met deze bolide val je zeker op!

De romp is daadwerkelijk ooit van een privéjet geweest. Het design is ontworpen door Frank en Joanne DeAngelo en kreeg de naam Learjet 35. Maar waarom zou je er de lucht in gaan, als je ook de wegen kunt betreden? Dat was precies de gedachte van Dan Harris. Hij is het brein achter deze geniale limo-jet. Het eerste exemplaar wordt nu verkocht voor enkele miljoenen. Wat een briljant idee. Maar het wordt wel wennen dat je dit soort voertuigen op de weg kunt tegenkomen.

limo-jet

De limo-jet zit boordevol luxe

Zoals je van een limo-jet verwacht, is het van alle gemakken voorzien. De nodige licht- en geluidinstallaties zijn gemonteerd voor het ultieme luxegevoel. Door gebruik te maken van een van de vele displays hoef jij je onderweg nooit te vervelen. Dat hoeft trouwens sowieso niet wanneer je alle achttien zitplekken benut. De hele vriendengroep kan mee!

limo-jet

Een pittig prijskaartje

Om zo’n ding vooruit te krijgen, zit er een beest van een motor in. De 8,1 liter Chevrolet Vortec V8 produceert 400 pk om het hele gevaarte in beweging te brengen. De chauffeur zit ook comfortabel en veilig in de “op maat gemaakte kuipstoel en harnas in racestijl”. Na meerdere veilingpogingen werd de limo-jet steeds niet verkocht voor het gewenste bedrag. Nu staat de bijzondere verschijning te koop bij Jidd Motors Mitsubishi voor een goede 3,8 miljoen dollar.

limo-jet