Poeh, wij hebben wel een hele lekkere winactie voor jullie! Wij mogen namelijk namens Casio een heel dik horloge weggeven en naast een heerlijk uiterlijk was deze ook nog eens sneller dan een rondje met Max Verstappen uitverkocht. Daarnaast zijn er slechts 25 van deze boxen gemaakt en in Nederland zijn ze letterlijk op één hand te tellen. Eentje kan er dus van jou worden, maar daar later meer over!

Casio Edifice x Tor Rosso

Casio en Scuderia Toro Rosso hebben hun krachten gebundeld in drie nieuwe limited edition EDIFICE-horloges en die zien er heel dik uit. Het Scuderia Toro Rosso-raceteam van de Formule 1 heeft al sinds 2016 een officiële partnerschap met Casio en besloten daarom hun krachten te bundelen. Uit deze samenwerking is een hele toffe collectie voortgekomen bestaande uit stijlvolle en geavanceerde sporthorloges.

horloge horloge 2 horloge 3

Uiterlijk

Het eerste waar je oog natuurlijk opvalt is het bijzondere uiterlijk van de horloges die compleet in de stijl van het Scuderia Toro Rosso-team zijn gekleurd. Alle drie de horloges hebben de typerende kleuren rood, blauw en zilver van het Formule 1-team.

horloge

De uurindexen zijn van hetzelfde lettertype als de teamautonummers voorzien, maar ook op de wijzerplaat en het achterdeksel – die beide zijn voorzien van het teamlogo – zijn de details van het team terug te vinden. Als finishing touch zijn zelfs de kleuren van de Italiaanse vlag meegenomen op de secondewijzer, aangezien het raceteam in Italië is gevestigd. Al dit moois komt uiteraard ook in een verpakking die helemaal is afgestemd op deze samenwerking.

Hoe win ik dit malse horloge?

Yes, dus wij hebben nu het genoegen om jouw te verblijden met een van deze malse horloges. Naast het horloge krijg je uiteraard ook de hele doos erbij met alles poespas van dien. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de Facebook post van dit artikel te liken en te delen. En wie weet ben jij wel de gelukkige! (De winnaar zal via Facebook benaderd worden)

horloge 6 Horloge 5 horloge 7