Entertainment

Wie is de dame die het hart van Lil Kleine heeft gestolen?

anna groeneveld vriendin lil kleine

Lil Kleine, de rapper die bekend staat om zijn controversiële leven en hits, lijkt opnieuw de liefde te hebben gevonden. Volgens zijn laatste posts op Instagram blijkt dat hij weer helemaal gelukkig in de liefde is met ene Anna 'An' Groeneveld.

Lil’ Kleine gespot met nieuwe vriendin

Lil’ Kleine bevestigde zijn nieuwe relatie op Instagram door foto’s te delen van hem en Anna. Op een van de foto’s heeft de 29-jarige rapper zijn armen om haar heen geslagen, en op een andere foto delen ze een kus. ‘Alles’, schreef hij erbij, waarmee hij zijn gevoelens voor Anna duidelijk maakte. De twee werden eerder zondag al samen gezien op het Sunrise Festival in België, maar nu is dus eindelijk bekend wie zij is.

View post on Instagram
 

Wie is Anna Groeneveld?

De gelukkige vrouw die het hart van Lil Kleine, oftewel Jorik Scholten, heeft gestolen, is niemand minder dan Anna Groeneveld. Veel is niet bekend over deze prachtige dame. Wel weten we dat Anna een Amsterdamse studente en onderneemster is. Samen met haar zusje Eva runt zij het bedrijf Irreplaceable, waar zij unieke en gepersonaliseerde sieraden maken in samenwerking met een goudsmid. Anna omschrijft zichzelf niet als het hoofd van het bedrijf, maar als het hart ervan. Ze benadrukt online het belang van eerlijkheid, verantwoordelijkheid en teamwork binnen haar onderneming.

Hectiek en drama voor de Amsterdamse rapper

Voor Lil’ Kleine is dit een nieuwe start na een tumultueuze periode. Eerder had hij een relatie met Jaimie Vaes, met wie hij een zoontje heeft. Die relatie eindigde echter in een drama toen Jaimie in 2022 aangifte deed tegen de rapper voor mishandeling, waarvan beelden uitlekten via sociale media. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie loopt nog steeds.

Met Anna lijkt Lil’ Kleine een frisse start te maken, en het lijkt erop dat hij er alles aan doet om haar gelukkig te maken. Zo deelde hij een foto van zijn auto vol met vijfhonderd rozen, duidelijk bestemd voor zijn nieuwe liefde. Anna, die door vrienden en geliefden liefkozend ‘An’ wordt genoemd, lijkt ook helemaal in de wolken te zijn met haar nieuwe relatie.

Al met al lijkt Lil’ Kleine zijn leven weer op de rails te hebben met Anna Groeneveld aan zijn zijde. We zijn benieuwd hoe deze nieuwe liefde zich zal ontwikkelen.