De afgelopen tijd is de koopkracht enorm gedaald en de inflatie erg hard gestegen. Alles lijkt nog nooit zo duur te zijn geweest. Het wordt voor veel mensen steeds lastiger om leuke activiteiten te ondernemen, door de financiële zorgen die daarbij komen kijken. Sophie Bartram bedacht iets leuks met haar vrienden. Zij heeft een manier gevonden waardoor je goedkoop drank kunt drinken tijdens het uitgaan.

Goedkoop drank tijdens het uitgaan

Om dit idee om goedkoop drank te kunnen drinken tijdens het uitgaan goed te kunnen uitleggen aan het grote publiek, heeft zij een video gemaakt. In de video wordt getoond dat Sophie haar been strekt. Haar vriendinnen plakken een fles van plastic met daarin alcoholische drank om haar been. Het enige wat je daarna nog moet doen, is het naar beneden trekken van je spijkerbroek. Zo kun je altijd goedkoop je eigen drank meenemen tijdens het uitgaan.

Het personeel van de club zal er niks van merken. Natuurlijk moet het plan goed worden uitgevoerd.

Goed idee, of niet?

De kijkers op TikTok zijn voornamelijk positief over het idee over het goedkoop drank drinken tijdens het uitgaan. Ze vinden het over het algemeen geniaal en erg slim. De een zegt: “De volgende keer plak je het ondersteboven! Makkelijker te gieten.” De ander zegt: “Mijn vrienden en ik stoppen onze flessen in onze laarzen en in de taille van onze spijkerbroek.”.

De video ging op TikTok helemaal viral. Er zijn al meerdere miljoenen views op de video en mensen blijven maar reacties plaatsen. Wat is jouw mening over het idee?  Eén ding is zeker, de clubs zullen hier allesbehalve blij mee zijn.

@soph.bartt gotta do what you gotta do girlies xxx OP: @Chelsie_7 #fyp #foryou #moneysavingtips #costoflivingcrisis #trending ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Deze dames zijn niet de enige knappe koppen die op ingenieuze wijze drank wisten mee te smokkelen. Wat dacht je van deze truc om drank in het stadion te smokkelen?