Een sporthorloge is natuurlijk ideaal, maar vaak hebben die dingen toch al gauw een flink prijskaartje. Lidl heeft voor jou de oplossing. Ze stunten nu namelijk met een sporthorloge voor een belachelijk lage prijs. Deze kun je niet laten liggen.

Lidl stunt met spotgoedkoop sporthorloge

Een goede tip tijdens het sporten is om je progressie bij te houden. Dit kun je heel goed doen met een sporthorloge. Er is geen betere optie dan het horloge dat Lidl nu aanbiedt. Volgens Lidl ‘heb je met dit horloge alle functies in huis om je activiteiten tot een hoger niveau te tillen’. Daar sluiten wij ons bij aan.

Voor een prima lage prijs van €24,99,- haal jij de XIAOMI® Activity tracker Mi Band 4 in huis. Je kan de sporthorloge nu al pre-orderen en dan heb je ‘m als eerste in huis. De eerste exemplaren worden vanaf 4 januari verzonden. Het goedkope horloge doet vrijwel niets onder voor de duurdere exemplaren op de markt. Met accelerometer, stappenteller, afstand, calorieënteller, hartslagsensor en zelfs muziekbediening op smartphone heb je alle functies binnen je bereik!

sporthorloge lidl

Alle functies om je pols

Het sporthorloge heeft een 0,9 inch (2,41 cm) groot scherm met een AMOLED-kleurentouchscreen. Je kan ‘m verbinden met een modere Apple- of Androidtelefoon. Qua batterijduur zit je ook wel goed. Dit ding gaat namelijk zo’n 20 dagen mee met een volle batterij. Naast alle bovengenoemde functies krijg je ook alle WhatsApp, telefoon en sms-meldingen met trilling binnen op het horloge. Als kers op de taart is dit geweldige horloge ook nog eens waterdicht. XIAOMI beweert zelfs dat je ermee kunt zwemmen.

sporthorloge lidl

Pre-order het horloge voor een lage prijs

Dit alles haal je in huis voor nog geen 25 euro. Zo wordt werken aan je doelen in één keer een stuk makkelijker. Pre-order het sporthorloge nu op de website van Lidl.

sporthorloge lidl