Gear

Lidl geeft dikke korting op reusachtige Samsung Smart TV

Lidl is onze grootste vriend. De supermarkt stunt met de ene na de andere actie. Deze week verlagen ze opnieuw een product drastisch in prijs. Lidl geeft namelijk dikke korting op deze reusachtige Samsung Smart TV. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe TV, dan ben je hier op het goede adres.

Samsung Smart-TV verkrijgbaar in de webshop van Lidl

Er komen steeds meer grote merken in de webshop van Lidl. Ook Samsung heeft zich een weg gevonden naar één van de populairste supermarkten van Nederland. Waar ze eerst al een robotstofzuiger en een opblaasbare jacuzzi aanboden, komt de Lidl nu aan met een echte Samsung Smart TV. Nog even en Lidl is een warenhuis waar je voor alles terecht kan. Het mooie aan Lidl is dat ze altijd dikke korting hebben, zo ook op deze enorme Samsung Smart TV. Is dat even mooi meegenomen!

Samsung Crystal UHD Smart-TV met dikke korting

Het gaat hier om de Samsung Crystal UHD Smart TV die nu te verkrijgen is in de webshop van Lidl. Een merk met kwaliteit van de hoogste plank, voor een Lidl-prijsje. ‘Crystal’ zit niet voor niets in de naam. De Smart TV heeft namelijk kristalhelder beeld dankzij een getailleerde kleurweergave en rijke tinten. In 4K geniet je van jouw favoriete films en series. Het beeldscherm heeft een geweldige resolutie van 3840 x 2160 pixels en is daardoor Ultra HD, een stapje boven Full HD. Veel scherper kun je bijna niet krijgen.

Verschillende maten

De keuze is reuze. De Samsung Crystal UHD Smart TV van Lidl is namelijk in meerdere formaten verkrijgbaar. Zo heb je er één van 43 inch, maar ook grotere maten, zoals 50, 55, 65, of 75 inch zijn aanwezig in de webshop van Lidl. De grootste variant heeft een afmeting van maar liefst 166,1 x 93,5 centimeter. Dat is bijna een thuisbioscoop!

Je gaat naar Lidl voor de scherpe prijs. Ook deze Samsung Smart TV heeft een prijs die je van Lidl verwacht. Hoe veel je moet betalen, hangt af van de afmetingen van de Smart TV. Eén ding dat zeker is, is dat je grandioze korting pakt als je deze enorme Samsung Crystal UHD Smart TV is de webshop van Lidl koopt. Zo is de variant van 43 inch afgeprijsd van €529,- naar €399,-. Dat is een dikke 24 procent korting. Tel uit je winst!