Je kent het wel, je komt na een lange dag thuis en je wil gewoon even relaxen op de bank met een glaasje whiskey of een biertje in je hand. Dit doe je natuurlijk in je mancave. Nu het winter wordt heb je er natuurlijk wel de goede verlichting voor nodig. Lidl heeft nu twee toffe industriële lampen die perfect zijn voor elke mancave of robuuste mannelijke woonkamer. Het beste van alles is, ze zijn te koop voor een prikkie!

Industriële lampen bij de Lidl voor jouw mancave

Jouw mancave is niet af zonder de goede verlichting. Een goede industriële lamp past waarschijnlijk perfect bij het interieur van je mancave of woonkamer. Normaal zijn goede, mannelijke lampen best prijzig. Maar deze industriële lampen kosten een stuk minder dan de anderen en ze zijn vanaf vandaag te koop bij de Lidl, waar wacht je nog op?

De ideale lamp voor naast je sofa

De eerste topdeal is deze  vloerlamp. Een simpele, stoere lamp die in iedere mancave of woonkamer past. De lamp is licht dus je kunt hem makkelijk verplaatsen. Ook heeft hij een verstelbare lampenkap waardoor je dus zelf kan instellen waar het licht heen moet schijnen. De vloerlamp is één van de twee industriële lampen die vanaf vandaag te verkrijgen zijn in de webshop van Lidl. Voor maar €49,99,- heb jij de ideale industriële lamp voor jouw mancave in huis.

Industriële lampen

Nog een vloerlamp, maar dan wat meer uitgesproken

De tweede topdeal van de Lidl is deze toffe vloerlamp. Deze vloerlamp is iets steviger een zwaarder dan de vorige. Het voordeel van deze is dat hij in de hoogte verstelbaar is van 148 tot 168 centimeter. Zo kun je hem aanpassen naar jouw ideale hoogte. Deze moderne, industriële lamp geeft extra mooi licht door de open lampenkap met bronzen achterkant. Deze past zeker perfect in je woonkamer of mancave. De lamp is vanaf vandaag te koop voor een mooie €109,99,-. Prima prijs voor een lamp met deze kwaliteit.

Industriële lampen

Wees er snel bij, we verwachten dat de lampen heel hard verkopen. OP=OP.