Een beetje actief zijn kan geen kwaad, maar wil je echt je prestaties verbeteren, dan is er meer nodig. Meten is immers weten, dus als je jouw prestaties nauwkeurig kunt volgen met een smartwatch, heb je een extra wapen om je trainingsdata te monitoren en waar nodig je oefeningen bij te sturen. Dat hoeft geen extreem dure investering te zijn als het aan supermarktketen Lidl ligt, zij gooien de Garmin Vivoactive 3 smartwatch in de aanbieding.

Lidl aanbieding voor fanatieke sporters

Ondertussen zijn we aardig wat gewend als het gaat om Lidl-aanbiedingen, maar een topkwaliteit smartwatch zagen we nog niet zo vaak voorbij komen. Deze Garmin Vivoactive 3 uit de aanbieding  is niet zomaar een smartwatch, maar biedt een tal van features die het trainen een extra dimensie geven. Zo is het slimme klokje voorzien van GPS en heb je op alle momenten toegang tot je persoonlijke gegevens. Heb je even zin om te sporten, dan hoef je geen zorgen te hebben dat je prestaties niet opgeslagen worden.

Meer dan 15 beschikbare apps

Met meer dan 15 voor-geïnstalleerde sportapps is de Vivoactive 3 een volwaardige trainingspartner. Zo heb je altijd en overal inzicht in je prestaties. Je kunt zelf je eigen workout-schema’s aanmaken voor verschillende sporten zoals bijvoorbeeld voor het fietsen, hardlopen, zwemmen, yoga en golf. Ook voor andere zaken als wielrennen, krachttraining, hardlopen, zwemmen en andere sporten is de Garmin Vivoactive 3 de meest ideale trainingsassistent. Het houdt alle gegevens bij van je oefeningen, het aantal keer dat je een bepaalde oefening hebt uitgevoerd en de duur van de trainingen.

De smartwacht is waterbestendig en daardoor zowel geschikt voor binnen- als buitensporten. Je kan er zelfs mee zwemmen als dat gewenst is. Het Chroma Display zorgt ervoor dat je ook bij fel zonlicht duidelijk je gegevens kunt aflezen en dankzij de Side Swipe kun je eenvoudig door het menu bladeren om tijdens je workout wijzigingen aan te brengen.

Met LiveTrack deel je jouw sportprestaties

De Vivoactive 3 kunt je eenvoudig koppelen aan je smartphone zodat je via LiveTrack je prestaties met je vrienden kunt delen. Als het belangrijk voor je is om tijdens je trainingssessies op de hoogte te blijven van de updates van je vrienden op social media, dan kun je deze ook gewoon via jouw smartwatch binnen halen. Op die manier wordt de smartwatch een verlengstuk van je smartphone waardoor je zelfs in staat bent om je betaalpas te koppelen aan de Garmin Vivoactive 3. Je hoeft dus nooit meer contact geld mee te nemen, maar je betaald gewoon via je smartwatch.

Nog beter trainen voor 149 euro

Voor een beetje fanatieke sporter is de Vivoactive 3 het ideale trainingsmaatje. Het goede nieuws: Lidl heeft dit model nu tijdelijk sterk afgeprijsd in de Lidl-webshop liggen. Voor 149 euro koop je hem hier en is het slimme klokje helemaal voor jou. Wees er wel snel bij, de ervaring leert ons dat dergelijk aanbiedingen extreem snel worden verkocht.