Stofzuigen is nou niet iets waar we om staan te trappelen, maar helaas moeten we het toch vaker de stofzuiger uit de kast halen dan we echt zouden willen. Dat hoeft nu niet meer, want met een robotstofzuiger hoef je nooit meer zelf te stofzuigen. Goed nieuws, Lidl komt nu met een automatische stofzuiger in de aanbieding.

Lidl gooit robotstofzuiger in de aanbieding

Lidl stunt met een ‘spotgoedkope’ robotstofzuiger. Daarmee doen ze een hoop mannen (en vrouwen) een groot plezier. Voor  € 99,99,- haal jij deze fraaie stofzuiger in huis. Zo maak je gebruik van maar liefst 50% korting én hoef je nooit meer te stofzuigen. Dat klinkt als een win-winsituatie. Deze deal kun je toch niet aan je voorbij laten gaan!?

Goede prijs en uitstekende kwaliteit

Naast dat de robotstofzuiger absurd goedkoop is, is deze ook nog eens van goede kwaliteit. Jouw robotmaatje is geschikt voor gladde vloeren en tapijt tot 1,5 centimeter lang. De stofzuiger beschikt over sensoren waardoor de robot niet van afgronden kan vallen en niet achter bijvoorbeeld een tafelpoot blijft hangen. Met een accuduur tot 80 minuten is het hele huis schoon op één batterij!

Robotstofzuiger

Zie hier meer informatie over deze robotstofzuiger

De robotstofzuiger

De Robotstofzuiger van de Lidl wordt jouw nieuwe schoonmaak maatje. Met een diameter van 32 centimeter kun je hem gemakkelijk thuis opbergen. Bovendien ziet het schoonmaakapparaat er erg goed uit. Als kers op de taart kun je kiezen uit twee schoonmaak standen. Heeft je huis de dagelijkse schoonmaakbeurt nodig? Dan kies je het makkelijke schoonmaakprogramma. Is je huis erg vies of modderig? Dan kies je gewoon het intensieve schoonmaakprogramma. Zo weet je zeker dat jouw huis altijd schoon is.

Dus, haast je naar de website van Lidl en haal daar jouw home-gadget. De robotstofzuiger is nu in de aanbieding met 50% korting, dus  gaat jou veel extra tijd gunnen, ideaal toch?