Food & Drinks

Lidl deal: frituur-gourmetten kan vanaf nu met deze handige friteuse

friteuse drie mandjes silvercrest friteuse

Een lekkere snack tijdens de feestdagen is nooit verkeerd. Helaas moet je vaak lang wachten totdat de lekkernijen eindelijk klaar zijn om te eten. Bij Lidl hebben ze daar dé oplossing voor. Ze verkopen daar namelijk de friteuse. Bij die friteuse krijg je drie mandjes, zodat je de snacks apart kunt bereiden. Zo hoef je tijdens deze winter niet lang meer te wachten op je eten.

Frituur gourmetten met de friteuse met drie verschillende mandjes

Een friteuse met 3 mandjes, wij noemen het frituur gourmetten. Iedereen kiest zijn of haar lekkerste snack, en het kan allemaal tegelijk klaar worden gemaakt net als op een gezamenlijke bakplaat. De friteuse komt met 3 manden, één grote en twee kleine. Zo kun je de twee kleine snacks tegelijk in de frietpan doen en hoef je niet lang meer te wachten, ideaal! De grote mand zou je altijd nog kunnen gebruiken voor een grote hoeveelheid friet.

Zie hier meer info over deze handige friteuse.

Een multifunctionele friteuse

Niet alleen voor de slechte kokers tijdens de feestdagen, maar ook daarna is het een handig apparaat om te gebruiken tijdens een lekkere snack. De friteuse is nu te koop bij Lidl voor slechts € 44.99,-. Een kleine prijs voor het grote gemak wat dit ding jou de aankomende feestdagen gaat brengen. Met de friteuse met 3 mandjes frituur jij als een echte baas deze winter. En ohja, je kan hem schoonmaken in de vaatwasser.