Gear

Met deze Lidl-aanbieding beleef je een topvakantie in eigen tuin

Lidl Aanbieding

Mocht je liever thuis willen blijven dit jaar, dan hebben we de meest ideale vakantietip voor je. Lidl heeft namelijk een prachtig zwembad in de aanbieding die je in een mum van tijd opzet en zo het ultieme vakantiegevoel creëert. Je hoeft je dus niet suf te zoeken naar een camping, hotel, of huisje; vakantie vieren doe je gewoon in je achtertuin met hulp van deze Lidl-aanbieding.

De Lidl-aanbieding: een megazwembad van Bewstway

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het zwembad wat Lidl in de aanbieding heeft, heeft reusachtige afmetingen en biedt dus gegarandeerd waterpret. Het bad heeft namelijk een doorsnee van 3.66 meter en is 84 centimeter hoog. Waar je wel op zal moeten letten is de inhoud. Het zwembad ‘even’ vullen is er niet bij, er gaat namelijk zo’n 7.480 liter water in. Je zult dus wat geduld moeten hebben om het geheel vol te laten lopen met water.

Snel genieten van het warme weer

Het Lidl zwembad is overigens snel opgezet dankzij het handige 1-2-3 systeem. Kortom, je zet het ding in een mum van tijd op, compressor aansluiten, tuinslang aansluiten en gaan. Het zwembad wordt compleet geleverd op de chloortabletten na. Die doe je overigens gewoon in de chloorverdeler, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Een thermometer zit er ook bij, zodat je je niet continu hoeft af te vragen of het water wel warm genoeg is.

Je eigen Lidl zwembad voor 109 euro

Mocht je het op een gegeven moment het helemaal hebben gehad en ga je liever even barbecueën, dan kun je gewoon het afdekzeil gebruiken om het zwembad netjes af te dekken. Een skimmer zit in het pakket, zo blijft er geen water op het afdekzeil liggen. Kortom, dankzij jouw Duitse vrienden kun je deze zomer voor nog geen 110 euro je lol op. Bestel hier het zwembad via de webshop van Lidl.

Wil je het feest echt compleet maken, check dan gelijk even het assortiment barbecues bij Lidl, grote kans dat je na het zwemmen ook de inwendige mens wilt verwennen.

Bron: Man-Man