Bella Thorne is voor de allerjongsten onder ons waarschijnlijk bekend. Maar voor de oudere lezers stellen we haar toch liever even aan je voor. Deze actrice is bekend van een kinderserie, maar valt ook in de smaak bij volwassenen. Tegenwoordig lijkt ze die volwassen doelgroep ook steeds meer aan te spreken en dat heeft alles te maken met de manier waarop ze zichzelf presenteert op sociale media.

Bella Thorne acteert bijna haar hele leven

Ze is pas 23 jaar oud, maar toch is Bella Thorne al lange tijd aanwezig in de televisiewereld. Ze acteert al van kinds af aan. Ze is echt bekend geworden met haar rol in de Disney Channel-serie Shake It Up. Hierin speelde ze een jonge en ambitieuze danseres die een grote carrière in het dansen wilt. Dit was alleen alweer 11 jaar geleden, in 2010. Ondertussen is Bella Thorne een stuk ouder en houdt ze zich met andere dingen bezig. Ze maakt ook muziek en brengt regelmatig nieuwe nummers uit.

Controverse op internet wegens pikante content

Het lijkt een beetje een patroon te worden bij sterren die jong bekend zijn geworden in een kinderserie. Want net als Miley Cyrus lijkt ook Bella Thorne zich ineens een stuk pikanter te gedragen. Ze is onlangs namelijk nog in opspraak gekomen omdat ze een account heeft op een erotisch platform. Critici vinden dit niet netjes, terwijl ze momenteel veel films die nog in productie zijn op haar naam heeft staan. Dan kwam ze ook nog eens haar beloftes niet na omdat ze niet het beloofde liet zien in de foto’s waar mensen voor betaalden. Toch heeft het haar geen windeieren gelegd: binnen de kortste keren haalde ze maar liefst 1 miljoen dollar op.

Wij houden het lekker bij de leukste foto’s van Bella Thorne die we gewoon op Instagram kunnen vinden. De prachtige actrice heeft geen account met valse beloftes nodig om haar publiek te laten genieten.