Entertainment

Zien: Leonie ter Braak (43) pronkt met fitte figuur in gewaagde fotoshoot

leonie ter braak 44

Leonie ter Braak heeft zich maximaal in het zweet gewerkt voor een lichaamstransformatie van formaat. De beelden spreken voor zich.

Wie is Leonie ter Braak?

Leonie ter Braak kam op 28 september 1980 ter wereld in het pittoreske Buurse. De inmiddels 43-jarige Buursenaar is een Nederlandse model, televisiepresentatrice en actrice. Ze begon als fotomodel en presenteerde voor RTV Oost programma’s zoals “Prikkels” en “Vet plat”. Later leidde ze praatprogramma’s en speelde in de serie “Van Jonge Leu en Oale Groond”. Ze volgde een toneelschoolopleiding en trad op in verschillende televisieprogramma’s. Naast haar presentatiewerk voor programma’s als “Vandaag de dag” en “Goedemorgen Nederland”, werkte ze ook als actrice, columnist en deelnemer aan shows zoals “Wie is de Mol” en “Het Perfecte Plaatje”. In 2023 won ze “Het Perfecte Plaatje” in Zuid-Afrika en kreeg een expositie in Museum Hilversum. Ze heeft twee kinderen en speelde in de film “De beentjes van Sint-Hildegard“.

Fitter dan fit

Als het gaat om indrukwekkende transformaties, is er één naam die momenteel overal opduikt: Leonie ter Braak. Deze stralende verschijning heeft recentelijk het internet doen ontploffen met haar sensationele lichaamstransformatie. En laten we eerlijk zijn, mannen, we kunnen allemaal wel wat inspiratie gebruiken om ons beste fysiek ooit te bereiken, ongeacht onze leeftijd.

Het begon allemaal met een samenwerking met niemand minder dan Halina Reijn en een persoonlijke coach voor een vakantie-reset. Wat gebeurde er toen? Nou, het was vakantie. Dat betekende genieten van heerlijk eten en drankjes, zonder dat Leonie zich al te veel zorgen maakte over de weegschaal. Maar wat er daadwerkelijk gebeurde, was ronduit verbazingwekkend. Leonie was zelf stomverbaasd over haar lichaam. Ondanks de dagelijkse portie alcohol, brood, patés en boter, en een verminderde trainingsroutine, kwam ze terug met een lager gewicht dan voorheen. Ja, je leest het goed – ze kwam lichter terug van vakantie.

Haar transformatie was niet alleen merkbaar, het was meetbaar. Haar gewicht daalde met maar liefst 5 kilogram. Maar het ging verder dan dat. Haar vetpercentage kelderde van 25 procent naar een indrukwekkende 18 procent. En dat was nog niet alles – haar taille, eens 82 cm, slonk tot een strakke 74 cm. De verbrandingsmotor was duidelijk aan, en haar spierdefinitie stond op scherp.

“Ja, ik was best ‘slank’, maar zeker niet in shape,” vertelde Leonie. Ze ging de uitdaging aan om haar suikerverslaving te overwinnen, en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Nu kijkt ze met een glimlach naar haar spiegelbeeld en is ze trots op haar nieuwe ik.

Bekijk hieronder de beelden waarop Leonie ter Braak haar killerbody showt:

View post on Instagram