Er zijn absoluut uitzonderlijke LEGO-modellen om te bouwen met de klassieke stenen van het merk – zoals een traktor, Desert Eagle pistool of een Formule 1 Ferrari SF70H. We vinden onze voorkeuren dus vaak terug in de richting van hun Technic-sets, vooral om de autofocus. Omdat LEGO ons voor eeuwig kind wil laten voelen komen ze met de volgende uitzonderlijke kit die is aangekondigd om in 2018 je woonkamer te veroveren: de 2-in-1 Mack Truck-set.

Mack Truck-set

Zoals verwacht, kun je met deze kit een uiterst gedetailleerd model van een Mack-trekker-aanhangwagen bouwen – met rubberen wielen, een functionele laadkraan, een opslagcontainer en zelfs een motor onder de motorkap.

LEGO

Hoewel dat op zichzelf bijzonder is, heeft deze set ook een grote bonus: de stukken kunnen volledig worden herschikt om een tweede model te bouwen – dat van een Mack Dump Truck met functionele voorvorken en zelfs een container om mee te nemen.

LEGO

Dit voorbeeldige dubbele model van bouwstenen zal voor ongeveer 125,- euro verkrijgbaar zijn wanneer het officieel in de verkoop gaat. Zie de site voor meer LEGO.