De Ford Mustang, een van de meest iconische sportwagens ter wereld, ooit. Grote kans dat wanneer je tien mannen een gesprek laat voeren over hun favoriete auto, dat de Amerikaanse muscle car voorbij komt. Bij LEGO weten ze dit maar al te goed. Daarom kun je binnenkort een LEGO-1967 Ford Mustang oppikken bij de dealer. Zonder opgezadeld te raken met hoge benzinekosten, bijtellingen of reparaties!

LEGO-1967 Ford Mustang 1 LEGO-1967 Ford Mustang 3 LEGO-1967 Ford Mustang 4 LEGO-1967 Ford Mustang 5

LEGO-1967 Ford Mustang

What you see is what you get, en dat is een stukje nostalgie op vier vijfspaaks wielen met profielbanden, functionerende besturing, donkerblauwe carrosserie met witte race-strepen, luchthapper op de motorkap, grille met Mustang-logo en GT-emblemen.

De maten van het model betrekken in de hoogte 10 cm, in de lengte 34 cm en in de breedte 14 cm. Het is zelfs nog mogelijk om je eigen twist te geven aan al deze centimeters. Met extra toevoegingen kun jij ‘m namelijk naar eigen smaak aanpassen – zonder afbreuk te doen aan de kenmerkende Mustang-uitstraling. Denk aan een supercharger, achterspoiler, grotere uitlaatpijpen, frontspoiler en stikstofoxidetank.

LEGO-1967 Ford Mustang 6 LEGO-1967 Ford Mustang 7

1 Maart verkrijgbaar

Heb jij dus altijd al je eigen 1967 Ford Mustang willen hebben, dan kun je vrouwlief beter even lief aankijken voor 1 maart. Dan is de 1.470-delige Ford Mustang LEGO Creator Expert-set verkrijgbaar bij de LEGO Stores en via www.shop.lego.com. Prijskaartje? een keurige € 139,99. We kunnen je vertellen dat ze bij LEGO uitkijken naar jouw creaties.