Cars & Bikes

De duurste en langste caravan van Nederland staat nu te koop

langste duurste caravan Nederland

Op vakantie gaan met de caravan: heerlijk! Er is altijd toch wel één klein probleem. De ruimte in de bewoonbare aanhanger is minimaal. Tenzij je natuurlijk een reusachtige caravan hebt. Laat dat nou precies het geval zijn. De langste caravan van Nederland staat nu te koop. Dit is meteen ook de duurste caravan van Nederland. Je zult dus flink de portemonnee moeten trekken.

Kabe Imperial Hacienda 1000 TDL

Noem het de Rolls-Royce onder de campers. Maak kennis met de Kabe Imperial Hacienda 1000 TDL. Met één blik wordt al duidelijk dat het hier om een hele speciale caravan gaat. Dat-ie lang is, kan niet missen. Het is zelfs de langste caravan van Nederland. Goed nieuws: bij De Greeff staat het nu te koop. Minder goed nieuws: het is de duurste caravan van Nederland dus je moet diep in de buidel tasten.

Zorg voor het nodige geschut

Met een Ford Ka ga je dit enorme gevaarte niet vooruit kunnen trekken. Je moet zelfs een rijbewijs BE hebben om met deze 11,57 meter lange caravan te mogen rijden. Het is niet voor niets de langste caravan van Nederland. In totaal mag de woning op wielen 2800 kilo wegen. Zorg dus voor een bolide die de nodige trekkracht heeft.

De langste caravan van Nederland

Een langere caravan betekent ook meer ruimte. Bij de inrichting is er aan de nodige luxe gedacht. Zo heb je de beschikking over een complete zithoek om lekker te chillen op regenachtige dagen. Een volledig ingerichte keuken inclusief inductie elementen en twee gaspitten en diverse inbouwapparatuur mag natuurlijk niet ontbreken net als een kleine koffiebar. Slaapruimte is er ook in overvloed. Zo kun je heerlijk slapen in een tweepersoonsbed of in een perfect stapelbed in deze langste caravan van Nederland.

Watch on YouTube

Niet voor niets de duurste caravan van Nederland

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar er zit een addertje onder het gras. Iedereen wil de langste caravan van Nederland wel in huis halen. Maar het is ook meteen de duurste caravan van Nederland. Om deze achter je auto te mogen hangen, zul je eerst €140.375,- moeten neerleggen. Daar zakt de moed je van in de schoenen.