Het lijkt wel op een speciale uitvoering in de garage van Hot Wheels of een futuristische update in GTA 5, maar nee, we hebben het hier gewoon over de Lamborghini Unico (met codenaam: LB48H) – de eerste hybride van de Steigerende stier! Het lijkt er sterk op dat deze vierwieler uit de toekomst geïnspireerd zal zijn op de Lamborghini Terzo Millennio Concept – een samenwerking tussen de ingenieurs van zowel Lamborghini als het Massachusetts Institute of Technology.

Lamborghini Unico

Eerder namen we alle specificaties en beelden van het concept met je door en nu verklappen we slechts het noodzakelijke. Zo rollen er naar alle waarschijnlijkheid slechts 63 eenheden van de allereerste Lamborghini-hybride met 850 pk de band af! De productie begint eind 2018 en voor 2,5 miljoen USD rij jij er al eentje in de tweede helft van 2019!

Heel verwarrend nu er slechts alleen nog beelden van de Lamborghini Terzo Millennio Concept zijn, maar dat maakt het natuurlijk niet minder mooi! Dus kijk nog maar eens naar het speciale filmpje dat Lamborghini in 2017 lanceerde op YouTube! En kom wat meer te weten over de belichting en aerodynamica van de auto: