Cars & Bikes

Zien: Dit is het resultaat als Lamborghini een opvolger van de LM002 zou maken

lamborghini lm003 rambo lambo

Stel je voor dat Lamborghini een nieuwe versie zou maken van de legendarische LM002, beter bekend als de "Rambo Lambo". In plaats van de moderne Urus SUV, zou het merk een nieuwe LM003 kunnen maken, een voertuig dat net zo indrukwekkend zou zijn als zijn voorganger.

Originele LM002

De originele LM002 werd geproduceerd tussen 1986 en 1993 en was eigenlijk een militair voertuig, ontworpen voor ruige omstandigheden. Het had een V12-motor van de Lamborghini Countach en was een vreemde eend in de bijt voor het merk. Het paste goed bij de overdreven esthetiek en prestaties van Lamborghini in die tijd.

Nieuwe Lamborghini LM003

Een nieuwe LM003 zou dezelfde rauwe en militaire look moeten hebben als zijn voorganger. Met scherpe lijnen en hoeken die doen denken aan de Lamborghini Countach. Ook zou het voertuig een grote bodemvrijheid hebben en indrukwekkende aanrij- en vertrekhellingen. Dit komt dankzij de kenmerkende hoeken van Lamborghini. Lamborghini heeft altijd al bekend gestaan om zijn opvallende ontwerpen. Een nieuwe LM003 zou daarop geen uitzondering zijn. Het voertuig zou uitgerust zijn met grote brede banden, zoals de originele LM002, die het voertuig helpen om offroad te presteren.

View post on Instagram
 

Monster van binnen

In het interieur van de LM003 zou een combinatie van oud en nieuw worden gebruikt. Het voertuig zou zijn uitgerust met fysieke knoppen, zoals de Audi Dakar-racer RS Q e-tron, samen met moderne schermen. Deze combinatie van oud en nieuw is een perfecte mix zijn van functionaliteit en moderne technologie. Maar wat voor motor zou er in deze nieuwe “Rambo Lambo” komen te zitten? Een V12-motor lijkt misschien wel de meest voor de hand liggende keuze. Dit komt aangezien de LM002 ook al werd aangedreven door een V12-motor van de Lamborghini Countach. Maar er zijn ook andere opties om te overwegen, zoals een hybride of een volledig elektrische aandrijflijn.

Als Lamborghini zou besluiten om de LM003 volledig elektrisch te maken, dan zou het voertuig uitgerust kunnen worden met een krachtige elektromotor die de vier wielen aandrijft. Dit zou de auto milieuvriendelijk maken, maar ook nog steeds goede prestaties geven. Met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen en de toekomstige emissieregels, zou dat een mooie kans voor Lamborghini zijn. Dit zou het merk in staat stellen om aan te tonen dat het nog steeds innovatief en vooruitstrevend is, zelfs als het gaat om ruige, offroad voertuigen.

Bron: Carscoops.
Header: Vauxford.