Bij een Lamborghini denk je aan heel veel dingen: snelheid, geld en een prachtig geluid. Maar het laatste waar je aan denkt is misschien wel de trekkracht. Daar zijn de wagens natuurlijk ook totaal niet voor gemaakt. En juist daarom gebruikt een YouTuber de Lamborghini Huracan om 7500 pond weg te slepen.

Kan een Lamborghini een andere Lamborghini vooruit trekken

YouTube is een broeinest van de meest bizarre content. Het enige wat je moet weten, is waar je moet kijken. Wij kwamen toevallig een video van de YouTuber Alex Choi tegen. Deze autofanaat maakt allerlei auto gerelateerde video’s. Voor de nieuwste video tovert hij een Lamborghini Huracan naar voren en test ‘m tot het uiterste. Kan deze wagen een Urus vooruit trekken?

Een ijzersterke Lamborghini Huracan met achterwielaandrijving

Een Lamborghini Urus kan makkelijk andere auto’s vooruit trekken. Maar voor een Huracan is dat een heel ander verhaal. Heb je ooit een Lamborghini Huracan met een aanhanger gezien? Waarschijnlijk niet. Hiervoor moet de Huracan natuurlijk wel worden omgezet van voorwiel- naar achterwielaandrijving. Alex Choi begint de video met de introductie van zijn wielkeuze om deze stunt uit te voeren. Hij moet natuurlijk wel genoeg grip hebben. De desbetreffende Huracan is uitgerust met agressieve carrosseriepanelen en aerodynamische vleugels, samen met een herwerkte 5,2-liter V10 die meer dan 1200 pk naar de achterwielen stuurt.

Alex Choi gaat het testen

Voor de eerste rit laadt Alex Choi de aanhanger met een Audi RS6 Avant. Dit gaat de Lamborghini Huracan goed of. De tweede keer is de aanhanger breed genoeg voor de Lamborghini Urus en gaat hij daadwerkelijk testen of een ‘echte’ Lamborghini een andere Lamborghini vooruit kan trekken. Benieuwd naar het antwoord? Bekijk dan de video hieronder:

Meer bizarre stunts met Lamborghini’s zien? We schreven al eerder over een stunt waarbij een pick-up over een Lamborghini Aventador SVJ sprong. Dat levert gewaagde beelden op.