Entertainment

Dit is de 11 jaar jongere vrouw van Mike Tyson

Lakiha Spicer

Mike Tyson is én blijft een absolute bokslegende. Vorig jaar dook hij nog de ring in met de gevreesde Roy Jones Jr. Tijdens dat gevecht en al enige tijd wordt hij bijgestaan door de knappe Lakiha ‘Kiki’ Spicer. Maak kennis met de 11 jaar jongere vrouw van Mike Tyson.

Lakiha Spicer

Lakiha Spicer is 44 jaar, dat scheelt dus een aantal jaar met de leeftijd van haar man. Mike Tyson is namelijk al 55 jaar oud. De twee zijn sinds 2009 getrouwd. Het is de derde vrouw van de bokslegende. Lakiha kent Tyson dus pas na zijn bokscarrière. Ze kennen elkaar echter wel al heel lang. Al op haar achttiende werd de huidige vrouw van Mike Tyson voorgesteld aan de bokser. Don King liet haar aan hem zien net na een van zijn gevechten. Van meer dan een blik naar elkaar kwam het toen niet.

De vrouw van Mike Tyson

In 2008 werd de vrouw van Mike Tyson veroordeeld voor zes maanden cel nadat het bedrijf van haar vader 60.000 pond fraudeerde. Ze ging als zwangere vrouw de bak in. Toen ze vrij kwam, zag ze dat haar man in de tussentijd verslaafd was geworden aan drugs. Lakiha Spicer deed er alles aan om hem van dat spul af te halen, met succes: “Ik ben heel blij dat ik samen ben met deze speciale vrouw, want ik zou niet weten hoe ik het moest overleven zonder haar”, aldus Mike Tyson over Lakiha Spicer.

De vrouw van Mike Tyson heeft twee kinderen gekregen met de bokser. Voor haar leeftijd ziet ze er nog best goed uit. Ze is al 44, maar daar is niks vanaf te zien. Dat heeft de 55-jarige bokser toch goed voor elkaar.

Nu is Mike Tyson niet de enige bokser met een prachtige vrouw aan zijn zijde. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze eigen Rico Verhoeven? De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven mag er namelijk zeker wezen.