Cars & Bikes

Deze Turkse-Nederlander pimpt aan lopende band wagens van BN’ers

Kürşat Bekir Gözüberk

Als je denkt aan peperdure, luxe auto's die je normaal alleen ziet in steden zoals Dubai, dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan Nederland. De jonge Kürşat Bekir Gözüberk staat eter bekend als Kürşat. Hij zet de autowereld in Nederland op zijn kop. Deze 28-jarige Turkse Nederlander is eigenaar van KBG Customz. Dit bedrijf specialiseert zich in het customizen van dure auto’s.

Kürşat Bekir Gözüberk ging van een kleine opslagruimte naar een indrukwekkend pand

Het begon allemaal in 2020, toen Kürşat zijn avontuur begon in een kleine opslagruimte in Naaldwijk. Zijn passie voor het customizen van auto’s zorgde al snel voor veel bekendheid in Nederland. Met een team van talentvolle mensen heeft Kürşat zijn business weten uit te breiden. Nu zit hij in een groot pand op de Gezelstraat. Hier heeft hij maar liefst drie verdiepingen. Genoeg ruimte om mooie dingen te maken dus.

KBG Customz is bekend geworden vanwege de extreme aanpassingen die zij kunnen uitvoeren. Van het inbouwen van een sterrenhemel in het dak van de auto tot het verwerken van 24-karaat gouden vlokken in het stuurwiel; echt niks is te gek voor Kürşat en zijn team. Ze hebben zelfs autogordels gemaakt van echte Louis Vuitton riemen

View post on Instagram
 

Beide benen op de grond

Ondanks zijn succes – Kürşat Bekir Gözüberk heeft de Mercedes-Benz G-Klasse van Joey Bravo, de Range Rover Sport van Famke Louise, de Lamborghini Urus van Eljero Elia, de Mercedes van rapper Josylvio en de Lamborghini van Mobicep gecustomized – en groeiende populariteit op social media, blijft Kürşat met beide benen op de grond. Hij is vastbesloten om in de Randstad te blijven. Natuurlijk droomt hij van een eigen televisieshow en een showroom vol met zijn unieke auto’s, maar dat betekent niet dat hij zijn afkomst en oorsprong vergeten is. Turkije blijft erg belangrijk voor Kürşat, en hij hoopt op een dag een wereldwijd publiek te bereiken met zijn bijzondere auto’s.

Dus weet dat Kürşat Bekir Gözüberk altijd klaarstaat om jouw auto om te toveren tot een unieke parel die alle aandacht zal trekken. Met zijn stijl weet hij precies hoe hij jouw auto persoonlijkheid kan geven.

View post on Instagram