Wie wel eens naar wedstrijden uit het Ultimate Fighting Championship kijkt, kent haar misschien wel. Voor en tussen de rondes van een wedstrijd door lopend met een bord in de lucht. Eerste ronde, tweede ronde, het maakt niet uit. Alles wat deze Octagon girl doet is leuk. Het gaat namelijk om Kristie Pearson.

De favoriete Octagon girl

Kristie Pearson is te zien bij de wedstrijden van de UFC. Hier vechten mannen en vrouwen in de kooi de MMA-gevechten met elkaar uit. Wat bij dit soort evenementen hoort is een aantal mooie dames die voorafgaand aan en tussen de wedstrijd door met borden rondlopen en het publiek laten weten in welke ronde we zijn. In een heel kort shot op televisie is ze te zien in een pakje van de UFC. Maar in de zaal zelf loopt ze een heel rondje om de kooi. Op de één of andere manier weet ze daarmee veel aandacht van het publiek te trekken. Oordeel zelf maar hoe dat kan.

View this post on Instagram

#ufc243

A post shared by Kristie J Pearson UFC (@kristiejpearson) on

De wereld over

Als Octagon girl is het dus de bedoeling dat je bij de wedstrijden van de UFC aanwezig bent en met de bordjes rondloopt. Aangezien deze vechtpartijen over de hele wereld plaatsvinden, reist zij ook veel af voor haar werk. Op haar Instagram-pagina plaatst ze dan ook de mooiste plaatjes van over de hele wereld. Want als je ergens toch al bent voor je werk, mag je er ook nog wel even de nodige ontspanning pakken.

Afschaffen

De baan van Kristie Pearson staat helaas genoeg wel op losse schroeven. In Australië willen sommige politici namelijk geen Octagon girls meer zien op en rondom de gevechten van de UFC. Volgens de kritische politici is het “niet meer van deze tijd” om schaars geklede vrouwen rond te laten paraderen op wedstrijden. De geliefde Octagon girls zouden dan in Australië niet meer mogen werken. En laat Australië nou net het land zijn waar Kristie Pearson vandaan komt. Mocht dat echt gebeuren, dan kan heel Australië en de rest van de wereld nog genieten van haar Instagram.

View this post on Instagram

Santa come back 😣

A post shared by Kristie J Pearson UFC (@kristiejpearson) on