Food & Drinks

Flessen stijlvol en veilig opbergen doe je in deze kogelvrije whiskykluis

whiskykluis gewoonvoorhem

Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Dat gaat natuurlijk het beste met een heerlijk glas whisky en een Cubaanse sigaar in de hand. Het enige wat mist is een goede plek om die peperdure fles in op te bergen? Deze kogelvrije whiskykluis is de perfecte uitkomst.

Whiskykluis

Deze kluis is ideaal om jouw collectie scotch te bewaren. Zo weet je zeker dat jouw vrienden, huisgenoten en/of vrouw er met hun tengels van afblijven. Hoe vervelend zou het zijn als je een 20-jaar oude whisky hebt die even snel word gebruikt om er een mixdrankje van te maken. Ja, om te janken inderdaad. Deze kluis is niet te kraken, want met een cijferslot en een drietand zorgt hij ervoor dat zelfs dieven er niet bij kunnen. Maak je ook geen zorgen over het glas, want het is kogelvrij.

Jij verdient net zoveel aandacht als je whisky. Een prominente kluis voor jouw decadente whisky. In stijl tot rust komen gaat dan ook een stuk makkelijker als je zo’n waanzinnige kluis naast je hebt staan. Mocht jij hem willen dan zou je hem hier kunnen bestellen voor 6.000 dollar.

Whisky Essentials

Bron: MAN MAN