Entertainment

Foto’s: Deze 4 knappe hockeyvrouwen laten harten sneller kloppen

Het hockeyveld mag dan wel geen catwalk zijn, sommige hockeydames zouden zo een carrière als model kunnen overwegen. Wij hebben een aantal in het oog springende hockeyvrouwen uitgelicht.

4 mooiste verschijningen op het hockeyveld

Er zijn heel veel mooie hockeyvrouwen te zien op de internationale velden. Wij hebben ons best gedaan om er vier uit te lichten. Buiten hun sportieve prestaties om, zien zij er ook nog eens adembenemend uit.

Xan de Waard

We beginnen met een Nederlandse hockeyvrouw. Xan de Waard is inmiddels 27 jaar oud en heeft al een flink aantal interlands en prijzen op haar naam staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gouden medaille op de Olympische Spelen in Tokio (2021) en het winnen van het EK (2023)?

View post on Instagram
 

Laura Nunnink

De 28-jarige hockeyster speelt het liefst op het middenveld. In de Nederlandse competitie doet ze het zo goed met Den Bosch, dat ze inmiddels is uitgegroeid tot een belangrijke kracht in het Nederlands elftal. Wij zitten in ieder geval aan de buis gekluisterd wanneer ze aan de bal is.

View post on Instagram
 

Anita Punt

Nog een knappe hockeyvrouw die niet in deze lijst mag ontbreken is Anita Punt. Haar naam klinkt misschien Nederlands, maar ze komt uit Nieuw-Zeeland. Ook zij heeft meerdere malen meegedaan aan de Olympische Spelen. Ze is inmiddels 33 jaar oud en heeft het hockey op een veel lager pitje gezet.

Bron: Ross Huggett.

Paige Selenski

We stellen je graag voor aan Paige Selenski, ze is 33 jaar oud en heeft meerdere malen meegedaan aan de Olympische Spelen voor het Amerikaanse dames hockeyelftal. Ook zij heeft het hockeyen op een lager pitje gezet.

Paige is een keer uit de kleren gegaan voor een shoot over het lichaam van vrouwelijke topsportatleten (bekijk de foto hier op haar Instagram). Ze zegt in het interview dat ze wel wat gespierder is, maar dat het haar allemaal niet zo uit maakt. Volgens Paige hoort het bij het topsportleven. En daar sluiten wij ons volledig bij aan. Want de Amerikaanse is een feest voor het oog.

View post on Instagram