Entertainment

Deze kluswoning op Funda kost je slechts € 150.000

Funda woning

Ben je op zoek naar dat ene perfecte stekje waar je met liefde en een beetje zweet jouw droomhuis van kan maken? Zoek dan niet verder! We hebben namelijk een pareltje gevonden in het charmante Terneuzen, precies op die rustige plek waar je 's nachts nog sterren kunt tellen. Deze half vrijstaande woning wacht op iemand zoals jij: een starter met twee gouden handjes, die zin heeft om er iets prachtigs van te maken. En geloof ons, het heeft alles om jouw hart sneller te laten kloppen!

Knusse sfeer met oneindige mogelijkheden

Dit sfeervolle huis op Funda ademt karakter. Van de houten kozijnen met dubbele beglazing tot de twee kunststof dakkapellen die het geheel afmaken elk detail draagt bij aan de unieke sfeer. Verwarmd door een gaskachel en voorzien van warm water via een elektrische boiler, biedt deze woning comfort terwijl jij nadenkt over hoe je het wilt moderniseren. De overkapte entree verwelkomt je in een gezellige woonkamer, compleet met gaskachel en een ruimtebesparende molenaarstrap naar boven. De open keuken nodigt uit tot lange avonden kokkerellen en de badkamer is eenvoudig maar functioneel.

Zonnige tuin jouw eigen oase

Achter de woning ontvouwt zich een verrassend zonnige tuin op het westen, omsloten door schuttingen voor maximale privacy. Stel je voor: lange zomeravonden barbecueën met vrienden of gewoon lekker relaxen na een dag klussen, dit wordt jouw plekje om helemaal tot rust te komen. Het praktische tuinhuis achterin biedt extra opbergruimte of kan dienen als werkplaats voor al jouw projecten.

Wonen in rust en ruimte, met alles binnen handbereik

Buurtschap “Noten” ligt heerlijk rustig aan de rand van nieuwbouwwijk Othene en vlakbij de idyllische Otheense Kreek ideaal voor wandelingetjes na het eten of luie weekendmiddagen in de natuur. Toch zijn alle moderne gemakken binnen handbereik winkels, scholen en recreatiemogelijkheden liggen allemaal in de buurt.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Zie jij jezelf al helemaal zitten in dit knusse huisje dat smeekt om jouw persoonlijke touch? Wacht dan niet langer! Neem hier een kijkje op Funda voor meer informatie.