Entertainment

Klusparadijs op Funda kost slechts € 100.000

Funda huis Friesland

Heb je ooit gedroomd van wonen aan het water, met de mogelijkheid om vanuit je achtertuin zo de Friese meren op te varen? En ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan hebben we iets bijzonders voor je onder de loep. Net buiten de gezellige stad Sneek ligt een verborgen parel voor de echte doe-het-zelver.

Waarom deze twee-onder-een-kapwoning jouw project wordt

Een charmante 2/1-kapwoning uit 1930, direct gelegen aan het vaarwater It Ges. Deze vaste mastenroute biedt een fantastische vaarverbinding met het Prinses Margrietkanaal, het Sneekermeer en de uitgestrekte Friese meren. Met 175 m² eigen grond, een woonoppervlak van ongeveer 55m2 en een eigen oever van circa 9 meter, ligt hier een unieke kans op je te wachten.

Toegegeven, de woning heeft liefde en aandacht nodig. Zowel intern als extern is er sprake van achterstallig onderhoud. Maar kijk voorbij de huidige staat en zie het potentieel. Dit is jouw canvas om een droomhuis aan het water te creëren. Perfect voor de handige klusser die een project zoekt met zowel uitdaging als beloning.

De ideale locatie voor watersporters en natuurliefhebbers

Niet alleen de beloning zelf, maar ook de locatie is bijzonder te noemen. Voor de watersporter of waterliefhebber is dit een droomplek. Je woont hier niet alleen direct nabij de dynamische stad Sneek, maar ook in een actief dorp dat rijk is aan middenstand, een basisschool en tal van (sport)verenigingen. Het is de ideale mix van rustige, waterrijke omgeving en de gezelligheid en voorzieningen van een levendige gemeenschap.

Wat maakt deze kans zo uniek

Direct vanuit je tuin kun je het Friese merengebied verkennen en deze woning is de perfecte basis om je eigen droomhuis te realiseren.

Dus, ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? Zie je jezelf al zitten op je eigen steiger, genietend van de zonsondergang over het water, na een dag klussen aan je droomhuis? Dit is je kans om zowel je woon- als watersportdromen waar te maken. Pak die kans en transformeer deze eenvoudige 2/1-kapwoning tot jouw paradijs aan het water. Laat Friesland je thuis worden! Neem hier een kijkje op Funda voor meer informatie.