Cars & Bikes

Autodealer raakt deze kleurrijke Ferrari F8 aan de straatstenen niet kwijt

kleurrijke Ferrari F8

Ferrari maakt de dikste sportwagens ter wereld, maar over smaak valt te twisten. Dat blijkt maar weer met deze kleurrijke Ferrari F8. Bijna alle kleuren van de regenboog komen erin voor – je moet er maar van houden.

Kleurrijke Ferrari F8 Tributo doet bijna pijn aan de ogen

De Ferrari auto’s zijn meestal zakelijk en simpel. Daarom is het niet gek dat Ferrari Beverly Hills met een probleem zit. Zij kunnen maar geen koper vinden voor deze kleurrijke Ferrari F8. Aan de moeite zal het niet liggen, je kunt de kleurplaat nu zelfs maandelijks afbetalen. Het mag echter niet baten. Niemand wil gezien worden in deze regenboog-Ferrari met de kleuren geel, paars blauw suède en knaloranje.

View post on Instagram
 

Autodealer krijgt wagen maar niet verkocht

Ook de eigenaar had er meer van verwacht, al voordat zijn creatie werd opgeleverd, had ‘ie de kleurrijke Ferrari F8 alweer verkocht aan de desbetreffende dealer. Sindsdien proberen ze met man en macht de auto te verkopen, maar zelfs na een jaar is het nog niet gelukt. Van buiten ziet de Italiaanse sportwagen er nog redelijk uit, maar zodra je de deuren open doet, krijg je een kleine hartverzakking.

Verschrikkelijke kleurencombinatie met flink vermogen

In de basis is het natuurlijk een Ferrari F8 als alle anderen. De krachtige 3,9-liter twin-turbo V8-motor levert een vermogen van 720 pk. Daarnaast gaat de wagen door het lichte gewicht van carbon fiber nóg een tikkeltje sneller dan normaal. Zo komen die kleuren toch nog goed van pas. Als je door de verschrikkelijke kleurencombinatie heen kunt kijken, is dit dus eigenlijk wel een pareltje.

De vraagprijs van deze regenboog-auto

Een pareltje die wel wat mag kosten. De kleurrijke Ferrari F8 Tributo mag de deur uit voor 465.000 dollar. Met slechts 212 mijl op de teller kun je er nog wel even mee vooruit. Zoals gezegd kun je de wagen ook maandelijks afbetalen en er valt vast wel iets van de prijs af te dingen, aangezien de bolide al meer dan een jaar in de verkoop staat.