Het komt helaas soms voor dat er wat minder actie in de slaapkamer is. Misschien is het dan een idee om je kamer in een andere kleur te verven.  De kleur van de hele kamer kan namelijk een cruciale rol spelen. Dus zorg dat je geld helpt en zo snel mogelijk naar de verfwinkel gaat om de juiste muurkleur te bemachtigen!

Kleuren spelen rol bij emoties

Zoals je waarschijnlijk wel al wist, kleuren spelen een belangrijke rol bij je emoties. Er zijn kleuren die agressiviteit oproepen en er zijn kleuren die juist rust uitstralen. Kleuren hebben effect op je gemoedstoestand en kunnen inspelen op je humeur. Ook kan het effect hebben op je libido. Welke kleur zorgt ervoor dat je meer activiteit in bed hebt?

Rood = kleur van de liefde

Rood is niet voor niets de kleur van de liefde. Dit is de kleur voor meer actie in de slaapkamer. Door veel mensen wordt rood geassocieerd met liefde, lust en hartstocht. De kleur zorgt voor een lust-opwekkend effect en zorgt voor meer actie. Natuurlijk zijn er veel verschillende tinten rood. Moet je juist fel rood gebruiken of toch beter wat donkerder rood? De wat zachtere variant van rood staat symbool voor romantiek. Het is dus een kwestie van smaak welke kleur van rood je moet gebruiken.

kleur kamer actie bed

Proberen kan geen kwaad

De gekozen kleur van rood moet bij jou en jullie samen passen. Uiteraard is het ook essentieel dat de kleur wel past met de rest van het interieur in de kamer. Een fel rode kleur zal waarschijnlijk meer zorgen voor felheid, een zachte rode kleur zal waarschijnlijk meer zorgen voor zachtheid. Je zou natuurlijk meerdere tinten kunnen proberen.

Houd jij of je vriendin niet van rood? Dat is ook niet erg. Ga samen op zoek naar een kleur waar je jezelf fijn bij voelt, maar houdt dus zeker in gedachte dat kleuren invloed hebben. Het is belangrijk om samen te bekijken hoe de slaapkamer zo goed mogelijk kan worden ingericht. Een muurkleur kun je zo vervangen, dus het is altijd mogelijk om het een en ander uit te proberen.

Dat opvallende kleuren niet altijd werken, bewees deze autodealer al eens met het proberen te verkopen van deze kleurrijke Ferrari F8.