Nadat we eerder de DeepFlight Dragon en de Deepflight Super Falcon Mark II zagen, is nu het aller tofste speeltje uit. Want met deze smalle, drie persoons onderzeeër genaamd Orega three-seater Mk. 1C submersible ben jij de baas van de zee.

onderzeeer-submarine-varen-boten-gewoonvoorhem-1

Specificaties van de submarine

De krachtige, maar stille elektrische motoren sturen jou en je vrienden met 16 km/h door het water, na het duiken kom daar nog eens 5 km/h bij en glijden jullie dus met een snelheid van 21 km/h langs de vissen. De ingebouwde ademhaling apparatuur wordt ondersteunt tot een diepte van 95 meter. En dankzij het Nederlandse bedrijf wat de batterij heeft gemaakt, is de onderzeeër goed voor 150 km vaarplezier.

onderzeeer-submarine-varen-boten-gewoonvoorhem-4

Upgrade de onderzeeër

Afhankelijk van wat voor soort oceanische exploratie je in gedachten hebt, kan de Mk. 1C kan worden ge-upgrade met allerlei toffe tools. Stel je voor dat je bijvoorbeeld door de zee wordt geleidt met een sonar navigatie systeem. Of kijken vanuit infraroodcamera’s in het donker.

onderzeeer-submarine-varen-boten-gewoonvoorhem

Het schip is zelf zo smal als twee businessclass stoelen en gaat niet zo hard, maar de onderzeeër bezorgt jou wel het ultieme gevoel van vrijheid. Met een bijna 360 view, voel jij je als een vis in het water in deze submarine. Wie van je vrienden zou jij mee nemen?