Kim Kardashian weet van geen ophouden. De ster uit de realityshow Keeping up with the Kardashians brengt de zomerse temperaturen naar je toe met een pikante fotoshoot in een vooraanstaand magazine.

Kim Kardashian blijft het gesprek van de dag

Kim Kardashian is ongetwijfeld één van de bekendste vrouwen van de wereld. Ze werd razend populair door dat er ooit een ‘pikante’ video lekte met haar erin, dit was een goede boost voor haar beginnende carrière. Binnen een half jaar stond na het uitlekken van de tape kwam de eerste aflevering van hun realityserie ‘Keeping Up with the Kardashians’ op de plank. Voor de realityserie was direct veel belangstelling en dat is te zien aan de cijfers. De serie heeft inmiddels twintig seizoenen en geeft een kijkje in het glamoureuze leven van de familie. Ze is ongelofelijk rijk geworden door haar serie, maar ook door haar werk als influencer. Daar plaatst ze dagelijks pikante plaatjes, maar nu verscheen ze op de cover van een vooraanstaand magazine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian poseert op Cover van vooraanstaand magazine

Kim Kardashian poseert als covermodel van het blad ‘Sports Illustrated’. Dit is een Amerikaans tijdschrift dat vooral bekend is vanwege de badpak-editie en de verkiezing voor sporter van het jaar. De 41-jarige influencer is daarmee één van de vier beroemdheden die dit jaar pronken op de voorkant van het iconische sporttijdschrift. Ook zangeres en actrice Ciara, en de Japans-Nederlandse artiest Yumi Nu staan op één van de covers. Maye Musk, de 74-jarige moeder van rijkste man ter wereld Elon Musk, vult de lijst aan. Uiteraard zien we ook Kim ook in het blad met een wel érg kleine bikini. Wat maakt het ook uit. Kim Kardashian staat alles en het ziet er nog goed uit ook. Ze plaatse de foto van de cover op haar eigen Instagram. Kijk en laat jezelf omver blazen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim is niet de enige van de Kardahians die hoge ogen gooit met haar foto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van Khloé Kardashian?