Entertainment

Foto’s: Kim Feenstra haalt nog 1 keer de bikini’s uit de kast voor dit jaar

Kim Feenstra

De zon verdwijnt langzamerhand achter de grijze wolken. Het typische Nederlandse, regenachtige weer is terug van weggeweest. De zwembroeken en bikini’s worden weer opgeborgen. Genoeg reden voor Kim Feenstra om nog één keer alles uit de kast te halen en haar killerbody te showen in bikini.

Kim Feenstra weet van wanten

Kim Feenstra haalt de zon naar ons toe met een prachtige zomerse fotoshoot. De Nederlandse fotografe én model laat zich vastleggen door fotograaf Roosje van Leeuwen. Met de bikinifoto’s zwaait de geboren Groningse af voor de zomer. En wat een afscheid is dat. In een zwart setje poseert ze naast een bokszak. Grote kans dat dit een metafoor is voor alles wat Feenstra voor elkaar heeft gebokst: het winnen van Holland’s Next Top Model, model staan voor de grootste merken, als actrice spelen in verschillende films en series én heeft een stralend gezin, bestaande uit haar man en zoontje.

View post on Instagram
 

Kim brengt de zon naar je toe met afzwaaishoot voor de zomer

Hoewel een ieder treurt door het voorbijgaan van de zomer, zorgt Kim Feenstra voor een passend afscheid. “De zomer is bijna ten einde”, schrijft het model op Instagram. “Tot volgend jaar maar weer!”

Bekijk hieronder de foto’s van de fotoshoot met Kim Feenstra:

View post on Instagram
 

View post on Instagram