Sinterklaas is net het land uit en we mogen nu al het eerste kerstwonder meemaken. Netflix heeft namelijk zojuist 4 hele dikke films gedropt. De gehele Lord of the Rings-trilogie en de eerste Fantastic Beasts-film staan uit het niets op Netflix.

Lord of the Rings-trilogie

We komen er maar niet uit. Is dit nou  een foutje van Netflix is of niet? Hoe dan ook staan deze titels toch echt op de online streamingdienst Netflix. We mogen dus weer lekker op de bank ploffen en de avonturen van onze favoriete Hobbit Frodo en tovenaar Gandalf aanschouwen. Om jouw alvast een beetje in de sfeer te brengen hebben we hieronder een video van de 10 beste momenten van Lord of the Rings:

Fantastic Beasts

Tja, hoewel de Harry Potter films Netflix nog niet hebben bereikt – althans in Nederland – mogen we toch echt de prequel van Harry Potter nu al op Netflix aanschouwen. Het tweede deel van deze film draait pas nu net in de bioscoop. Mocht je het eerste deel nog niet hebben gezien dan zou je dat nu heel gauw moeten gaan doen. We kunnen je dit alvast verklappen: na het zien van deel 1 wil je heel gauw naar de bioscoop toe!