Ieder jaar weer hetzelfde liedje, de kerstballen moeten weer in de boom. Dat kan volgens ons ook op een andere manier. Wij hebben geniale kerstballen gevonden die je kunt vullen met bier, whisky of andere alcoholische versnaperingen. Oh heeuurlijk.

Kerstballen gevuld met bier

Zeg eens eerlijk, jij bent toch ook klaar met die saaie kerstballen? Elk jaar hangen weer dezelfde ballen in de boom en je hoeft ze maar één keer aan te raken en ze vallen kapot. Wij hebben dé oplossing. Deze kerstballen kun je vullen met bier, zo wordt de (weg naar) kerst een stuk leuker!

Transparante kerstballen zelf vullen met een alcoholische versnapering

Het concept is eigenlijk heel simpel. Het zijn namelijk transparante kerstballen, die gemaakt zijn om te vullen met bier. Schenk er je favoriete biertje in en versier je kerstboom tot een echte ‘bierboom’, geweldig toch? Het leukste van alles is dat je ze na de kerst ook weer allemaal mag opdrinken!

Kerstballen met bier

Wil je deze te gekke kerstballen met bier nou ook in huis halen? Goed nieuws! de transparante ballen zijn nu als set te koop bij Bol.com. Voor slechts €12,95,- heb jij al drie van deze geweldige bierballen in je boom hangen.

Geef de ‘bierballen’ als feestelijke geschenkset als cadeau tijdens deze kerst

Nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Dan hebben wij een briljante tip voor jou. Waarom je boom met bier versieren als het ook met whisky kan? Je kunt ze zelfs als geschenkdoos cadeau geven. In de doos zitten drie kerstballen (die moet je nog wel zelf vullen met whisky) en twee feestelijke whiskyglazen. Hiermee kun je als de beste proosten tijdens kerst. Deze briljante geschenkdoos met ‘bierballen’ is voor slechts €24,85,- te koop op Bol.com.

bierballen