Keepers zijn altijd wel een beetje apart, anders word je ook geen keeper. Deze keeper is wel érg bijzonder; hij naait zijn eigen teamgenoot een rode kaart aan door een schwalbe te maken die in het theater thuishoort.

Keeper smeert teamgenoot rode kaart aan op bijzondere wijze

Tijdens de wedstrijd Kristiansund BK – Viking FK gebeurde er zondagavond wel iets heel bijzonders. Na een klein opstootje tussen keeper Patrik Sigurdur Gunnarsson en centrale verdediger David Brekalo naaide de keeper zijn teamgenoot een bizarre rode kaart aan na een opzienbarende fopduik. Na een klein duwtje gaat de keeper als een dartelend visje naar de grond. Dan ben je pas echt een matennaaier.

Geen grote gevolgen

Tijdens een spannende wedstrijd gebeuren nu eenmaal krankzinnige dingen. Net nadat zijn ploeg met 2-3 voor was gekomen, liep het uit de hand. Aan het eind van de wedstrijd ontstond er een klein opstootje. Er werd geduwd hier en daar. Uiteindelijk besloot de keeper als een huilbaby naar de grond te gaan na een licht duwtje van nota bene zijn teamgenoot. De scheidsrechter twijfelt niet en trekt gelijk de rode kaart.

Het heeft achteraf geen gevolgen gehad voor zijn team. Vrijwel meteen na het incident floot de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd. Viking FK won ondanks het krankzinnige voorval met 2-3 van Kristiansund BK. Over dit opstootje zou in de kleedkamer vast nog wel een woordje gewisseld zijn…

Deyverson de fopduik-koning strikes again

Over fopduiken gesproken. Kennen we ‘Deyverson’ nog? Deze voetballer maakte er een ware voorstelling van tijdens het treffen tussen Ajax en Getafe. De beste man speelt nu in Brazilië en ook hier gaat hij door met zijn aanstellerijen. Afgelopen weekend zocht hij opnieuw de grond op nadat hij werd aangetikt door de scheidsrechter. Geloof je het niet? Bekijk de beelden in de swipe hieronder, belachelijk toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)