Het is 03:00 ’s nachts. De helft van je vriendengroep ben je verloren, de overige spelers (inclusief jij) hebben aardig wat biertjes achterover geslagen. Jullie zijn inmiddels wel uitgekeken op de kroeg die langzaam leegdruppelt. Je kunt twee dingen doen: naar huis en daar in de kast kijken wat er nog te snaaien valt, óf je fietst nog even langs de snackbar voor een volvet broodje kebab met extra saus. Grote kans dat je verstand en portemonnee stemmen voor optie 1, maar je beschonken maag wint en je gaat voor optie twee. Maar vanaf nu is deze keuze verleden tijd. Met deze machine bouw jij namelijk een heerlijk broodje kebab voor na het stappen, maar dan thuis, in je eigen keuken.

Kebab machine

De DVG verticale multigrill van Clatronic is alles waar het jouw keuken ontbrak om je van de ideale midnight meal te voorzien. Dankzij de verticale positie kun je er een flinke hoeveelheid op spiesen. Het roterende element zorgt er voor dat hij aan alle kanten langzaam gaart. Precies, net zo als bij de snackbar op de hoek.

kebab

Extra opties

De machine wordt geleverd met een grote roterende spits en 6 afzonderlijk roterende vleesspitten. De grote spits is ideaal voor het bereiden van kebab of bijvoorbeeld een hele kip. Op de kleine roterende spitsen kun je gemakkelijk stukjes vlees garen met groenten ertussen, bijvoorbeeld. Waarschijnlijk gaat je voorkeur vooral naar de eerste maar hé, fijn dat ook groentes kunnen. In theorie.

Het enige wat jou nog let is zorgen dat je de ingrediënten in huis hebt (vergeet de knoflooksaus niet) en je de machine laat draaien. De machine kost je 54 euro en geeft je alles waar je naar snakt als je thuiskomt van het stappen: een broodje kebab waarvan je wakker wordt met de smaak knoflook nog gierend door je mond.

9200000085379119_1 9200000085379119_2