Onherkenbaar zou je zeggen! Droog Moto voelde er wel wat voor om de Kawasaki Ninja 250 een totale metamorfose te geven. Hoewel ‘ie iets minder extreem sportief gestyled was dan zijn grote broers, heeft het beestje nu een look aangemeten gekregen die je doet denken aan een post-apocalyptische bikerbende. Had jij toevallig wensen om je bij zo’n groep aan te sluiten, zoek dan niet verder. Met de nieuwste creatie van Droog Moto, de DM- of MOTO 15, rij je overal naar binnen. Normaal zijn een paar upgrades namelijk wel afdoende, maar nu is de fiets een complete heroverweging van de fiets die van de werkvloer rolde.

Van Kawasaki Ninja 250 tot DM-15

In wezen hebben de mannen van Droog Moto een Kawasaki Ninja 250 gepakt en er een buitenaards sausje overheen gegooid. Dit zien we terug in een nieuwe brandstofcel, subframe, ophanging, een unieke led-koplamphouder en de nieuwe schijfwielen in stevige all-terrain-banden. Om over het digitale dashboard dat waterdicht is nog maar te zwijgen. Wat er ooit uitzag als een sportfiets, heeft de fiets nu het uiterlijk van een machine die de goedkeuring van Batman zou krijgen. De hoekige brandstofcel lijkt gebeeldhouwd uit obsidiaan en de nieuwe platte kuip met slanke LED-verlichting, DM-stuur en grote handvaten laten hun aanwezigheid zien op de grote koperen voorvork.

De DM-15 is licht, dus de 249cc-motor is meer dan voldoende om hem te verplaatsen. De matzwarte uitlaat- en prestatiefilter geven de motor bovendien een behoorlijk gegrom. Ook de achterband verdient wat extra aandacht, waar deze slechts lijkt te zweven. Het beste van alles is dat je, als je je helemaal hebt in laten pakken door deze specifieke build, hij de jouwe kan zijn voor $ 30.000. Omgerekend is dit zo’n 26.5k aan euro’s, dus tel uit je winst! Kijk in ieder geval nog maar eens goed naar deze heerlijke custom van Droog Moto:

Kawasaki Ninja 250 Droog Moto DM-15 3 Kawasaki Ninja 250 Droog Moto DM-15 2 Kawasaki Ninja 250 Droog Moto DM-15 2 Kawasaki Ninja 250 Droog Moto DM-15 4 Kawasaki Ninja 250 Droog Moto DM-15 5 Kawasaki Ninja 250 Droog Moto DM-15 6