Een Cruiseschip heeft voor velen misschien een oubollig karakter, maar in Noorwegen houden ze er een hele andere kijk op na. Om de ultieme luxe van een tourvaart van wat meer sfeer en vertier te voorzien beschikt de Norwegian Bliss over een racecircuit van twee verdiepingen om op te karten en een replica van Liverpool’s Cavern Club waar een Beatles-coverband de dienst uitmaakt. Cruisepassagier kunnen hiernaast ook ook nog kiezen uit een potje lasergamen, mini casino en tientallen andere entertainmentopties!

Norwegian Bliss

Als je erover nadenkt kun je je eigenlijk geen betere vakantie inbeelden, toch? Je basic vakantiewensen als een zwembad, zonnetje en duizenden gezellige mensen horen immers altijd bij het repertoire van het varende resort. Check de video voor een goede indruk van het kolossale schip!

Even ter informatie; de bouw van het schip heeft een kleine 1 miljard dollar gekost. Vanaf de wateren van Alaska vaart ‘ie deze zomer richting Caribisch gebied om de winter te vergeten. De prijzen voor een Alaska-reis van een week in het midden van juli variëren van $ 2800 per stel voor een binnenhut tot meer dan $ 11.000 voor de exclusieve Haven-suites van het bedrijf!

De karts op de Bliss kosten 8,95 dollar voor 8 ronden, terwijl de lasertag $ 5 is voor ongeveer 10 minuten galactische oorlogvoering! Check de site van Norwegian Cruise Line voor meer informatie of de trip van je dromen.