Karina Irby zal bij de meesten van jullie niet echt bekend in de oren klinken. Daarom stellen we je maar al te graag aan haar voor. Na het zien van deze niets verhullende badkamerselfies, vergeet je Karina Irby nooit meer.

Body positivity influencer

De Australische Karina Irby noemt zichzelf een ‘body positivity influencer’ Ze zet op social media haar lichaam constant in de kijker en dat is wat ons betreft helemaal geen probleem. In haar jonge jaren was Karina ontzettend slank en had ze geen grammetje vet. De laatste jaren heeft Karina een maatje meer, maar ze heeft zich nog nooit zo goed gevoeld zoals nu. Daarnaast heeft de dame ook een eigen bikinilijn, genaamd Moana bikini. Verder is de influencer ongelofelijk populair op Instagram. De teller staat op dit moment op 1,2 miljoen en het worden er elke dag meer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KARINA🦄IRBY (@karinairby)

Indrukwekkende transformatie van Karina Irby

Karina postte onlangs een foto op Instagram om haar transformatie te laten zien aan haar 1,2 miljoen volgers. De dame uit Australië is een aantal kilo’s kwijtgeraakt. Onder de Instagram-post vertelt ze waarom het tijd was om wat kilo’s kwijt te raken. “Als je mijn post 7 weken geleden had gezien, had je gelezen dat ik mentaal worstelde met mijn lichaamsbeeld en energieniveau. Ik was op een punt waarop ik mezelf niet herkende en mijn spiegelbeeld koste wat kost vermeed”, aldus Karina.

“Ik haatte het om me ’s ochtends aan te kleden en een outfit voor de dag uit te zoeken. ’s Avonds keek ik na het douchen nooit naar mijn lichaam in de spiegel en kleedde ik me in het donker aan. Dit kwam allemaal voort uit een gezondheidsincident dat ik meer dan een jaar geleden had. Het was tijd om mijn cyclus te doorbreken en een gezondere versie van mezelf te worden.” Dat de foto goed wordt ontvangen is terug te zien aan het aantal likes: de teller staat inmiddels op ruim 76 duizend:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KARINA🦄IRBY (@karinairby)