Voor de fans van een goede kapsalon is dit dé plek om te komen. Met maar liefst 15 soorten van je favoriete vetschotel kun je hier dus 15 keer je boekje te buiten gaan na een avond stappen, en toch elke keer iets nieuws krijgen. Na een mooie avond uitgaan kun je elkaar anders ook uitdagen om ze allemaal op te eten. Met die hoeveelheid calorieën hoef je dan ook drie dagen niet meer te eten.

15 soorten kapsalon

Elke keer dezelfde kapsalon kan gaan vervelen. Maar ook voor degene die niet gauw verveeld is lijkt het toch lekker om eens te variëren, maar toch ongeveer hetzelfde te kunnen hebben. Cafetaria Elif in Nijmegen kan het je bieden. Het is niet alleen een snackbar waar je patat kan halen, maar de kapsalon is de specialiteit. Je kunt hier lang twijfelen over welke van de vijftien soorten je wilt.

Veel recepten

Het familiebedrijf dat het cafetaria Elif in Nijmegen runt heeft zelf alle recepten voor de kapsalons bedacht. Zelf staan ze er in de buurt en daarbuiten al om bekend. Het begint zoals altijd met de basis van een kapsalon. Dus friet, groenten, gesmolten kaas en feta zit er sowieso op. Hierna komt de variatie en de vele keus. Zo is er een sweet kerry fusion smaak, met of zonder döner. Er is er ook één met Joppiesaus, curry en mozzarella. De versie met frikandel is populair, want wie houdt er nou niet van frikandellen.

kapsalon

Nog meer dan dat

Geen fan van vlees? Dan kan het ook zonder. De kapsalon met vegetarische kip staat namelijk ook op het menu. Vegetarische nasi- of bamischijven kunnen ook in de kapsalon verwerkt worden. Maar ook voor mensen die niet van kapsalons houden is er keus. Ken je de döner rodeo barbecue al? Die mag ook. Naast döner zitten daar gefrituurde uienringen en een kaasvlinder in. Of dit voor of na een avond uitgaan het lekkerst is mag je zelf bepalen, maar als je te laat bent moet je wachten tot de volgende dag.