Juultje Tieleman kreeg een groot deel van haar bekendheid als het vriendinnetje van YouTuber Gio. De twee zijn al enige tijd uit elkaar, maar de blondine weet nog steeds alle ogen op haar gericht te krijgen. Nu is ze te bewonderen in een aantal spannende setjes van een bekend lingeriemerk.

Onwijs knappe Juultje Tieleman

De 22-jarige blondine is de belichaming van knap en zeker één van de knapste YouTubers die ons kikkerlandje rijk is. Want zeg nou heel eerlijk: dit is toch Hollandse glorie op z’n best? Blond haar, blauwe ogen en een lichaam waar je steil van achterover valt.

Heuse internetsensatie

De 22- jarige Juultje Tieleman weet heel wat los te maken bij vrouwliefhebbend Nederland. Zo telt de knappe dame maar liefst 994 duizend volgers op haar Instagram-account. Waar ze haar bekendheid verwierf ‘als het vriendinnetje van’ is ze inmiddels veel meer dan dat. Ze heeft een eigen merk rondom haar als persoon gecreëerd en de kijkers en volgers blijven maar toestromen. Ook niet heel gek als je één blik op de foto’s en video’s van de 22-jarige blondine werpt.

Juultje Tieleman schittert in spannende setjes van bekend lingeriemerk

De bekendheid en schoonheid van Juultje Tieleman trekt grote merken en namen aan. Zo sleept ze dan ook opdracht na opdracht binnen. Eén van die opdrachtgevers is lingeriemerk Hunkemöller. Onlangs postte Juultje een paar stories op haar Instagram en dat is bijzonder genieten geblazen:

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman 2

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is niet de enige dame die menig mannenhart weet te veroveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Noorse schaaster Ane Farstad?