De eerste prehistorische geluiden uit de tweede film van een van Steven Spielberg’s grootste meesterwerken komen van een baby raptor! Universal Pictures (via Colin Trevorrow) heeft de eerste beelden voor Jurassic World: Fallen Kingdom namelijk uitgebracht – waarvan de volledige trailer waarschijnlijk in de bios gekoppeld wordt aan de lancering van ‘Star Wars: The Last Jedi’.

Bekijk onderstaande teaser van Fallen Kingdom, met wat misschien de raptor Blue is in een flashback, of misschien zelfs de kleine trots van Blue!

Fallen Kingdom

Met alle wonderen, avonturen en sensaties die op je netvlies worden gebracht door een van de meest populaire en succesvolle franchises in de filmgeschiedenis, ziet het er naar uit dat dit gloednieuwe dino-spektakel de terugkeer betekent van een aantal favoriete personages en dinosaurussen – waar voor de spanning natuurlijk ook wat nieuwe rassen en meer ontzagwekkende en angstaanjagende carnivoren aan het wereldje zijn toegevoegd. Met smart wachten wij tot  Jurassic World: Fallen Kingdom zijn deuren weer opent.

Cast

Bekende gezichten Chris Pratt en Bryce Dallas Howard keren samen met de uitvoerende producers Steven Spielberg en Colin Trevorrow terug voor de tweede verfilming van Jurassic World. Pratt en Howard worden vergezeld door co-sterren James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall – terwijl ook BD Wong en Jeff Goldblum hun rollen hernemen.

world eyes GIF

Het epische actie-avontuur dat wordt geregisseerd door J.A. Bayona (The Impossible) is geschreven door Jurassic World’s regisseur, Trevorrow, en zijn co-auteur, Derek Connolly. Producenten Frank Marshall en Pat Crowley werken opnieuw samen met Spielberg en Trevorrow in het leiden van het team van filmmakers voor de volgende reis door deze prachtige wereld. Belén Atienza voegt zich bij het team als producent. Dat hebben ze dus weer goed bij elkaar bij Universal Pictures en Amblin Entertainment.

De release van Jurassic World: Fallen Kingdom is gepland op 22 juni 2018. Tegen die tijd kun jij ook het spel Jurassic World Evolution spelen!