Hoewel je beeldscherm zowat PTSS krijgt met elke teaser, trailer of film van John Wick, kent de verhaallijn van onze John ook hele hartverwarmende momenten. In aanloop naar de release van John Wick 3 op 16 mei toont de volgende trailer, genaamd ‘Taxi’, een dergelijk fragment:

Dierenvriend John Wick

In deel 1 en 2 hebben we kunnen zien hoe John z’n eerste hond – de beagle – afgemaakt werd en hij vervolgens de pitbull uit het asiel trok. John Wick ontpopte zich direct tot de meest hardcore dierenvriend die we misschien wel ooit op film hebben gezien. In deel 3 – Parabellum – gaat de stijlvolle moordenaar gewoon verder waar hij gebleven was, zelfs te paard.

Met een bounty van de High Table op zijn hoofd krijgt hij zo’n beetje alle huurmoordenaars van de stad achter zich aan. Om zijn trouwe viervoeter deze keer geen slachtoffer te maken van zijn akkefietjes stuurt hij ‘m terug naar de Continental.┬áHet spel van de hond is overigens van wereldklasse. Van hoe gracieus hij door de regen rent tot het oogcontact in de taxi. Wat ons betreft nu al een oscar voor best supporting act van het jaar!