Women

Foto’s: Jeugdboa Jackie weet haar volgers te boeien

jeugdboa jackie

Jeugdboa Jackie is één van de populairste boa's van het land. Met haar posts weet ze meer dan 26,2 duizend volgers te boeien.

Geen Playmobil politie

We kennen allemaal de uitspraak ‘De Handhaving is de Playmobil politie‘ van Bram Krikke. Boa’s zijn de nogal vaak in het nieuws en dat is niet om de redenen die zij graag zouden willen. Ze moeten zorgen voor de veiligheid, maar worden niet altijd evenveel gewaardeerd. Jeugdboa Jackie wil hier verandering in brengen en probeert een positieve indruk te geven van Boa’s.

View post on Instagram
 

Jeugdboa Jackie weet volgers te boeien op Instagram

Gemeente Roosendaal mag spreken van geluk dat Jackie daar opereert, zij wil namelijk het stigma rond de Handhaving verbeteren. Dit doet ze door op haar Instagram positieve energie te verspreiden. Ze deelt wekelijks hoe haar werkweek eruit ziet. Op deze manier krijgen we een leuk inkijkje in het leven van een (jeugd)boa. Je kunt bovendien in haar DM sliden om haar vragen te stellen over haar werk. Dit is dus geen vrijbrief om met slechte openingszinnen te strooien.

Al deze content is natuurlijk niet de enige reden dat je haar Instagram moet checken. Jeugdboa Jackie is namelijk ook een prachtige vrouw om te zien. Een knappe vrouw, met een positieve insteek – wat wil je nog meer? Op haar Instagram-profiel jeugdboa_jackie begint haar volgersbase aanzienlijk te groeien. Momenteel staat de teller op 26.2K volgers. Grote kans dat jij je na het zien van haar foto’s ook bij die groep voegt.

Bekijk hier de foto’s van de knappe jeugdboa Jackie:

View post on Instagram
 

View post on Instagram