Other

Man komt thuis van vakantie en ziet dat aannemer zijn huis heeft gesloopt

Jay Kurji huis aannemer gesloopt

Terug komen van vakantie is nooit een pretje, gister nog in het zonnetje en nu weer aan de bak. Wasjes draaien, koffers uitpakken, noem het maar op. Jay Kurji had het nog veel slechter voor elkaar, toen hij terugkwam van vakantie was zijn huis gesloopt!

Huis in de steigers

Jay heeft vorig jaar een huis in Leicester gekocht voor ongeveer €5,5 ton, meldde de BBC. Aan The Daily Mail vertelde hij dat hij het huis gekocht had en dat er nog best veel aan moest gebeuren, om er met zijn gezin van zes in te wonen. Dat had hij allemaal met de aannemer afgesproken en zou geregeld worden, maar dat bleek helaas niet zo te zijn.

Jay hield hand op de portemonnee

Kurji en de aannemer waren het echt niet met elkaar eens. Volgens Jay heeft de aannemer werk beloofd die hij niet heeft uitgevoerd, maar waar Jay wel voor moest betalen. Volgens de aannemer moest er nog €4000,- extra betaald worden omdat hij vond dat Jay te weinig betaald heeft.

Aannemer sloopt huis

Toen Jay op vakantie was, werd hij geïnformeerd over de schade die was aangericht aan zijn huis. Toen hij terugkwam werd pas duidelijk hoe erg de schade was en wie het gedaan heeft, de aannemer heeft namelijk als wraak het huis van Jay gesloopt terwijl zij op vakantie waren. De aannemer heeft de ramen er uit gesloopt, muren omgegooid en zelfs het dak er vanaf gehaald. Alle rotzooi die hij gemaakt heeft, heeft ‘ie in de voortuin geflikkerd. De buurtbewoners van Jay hebben met volle verbazing gekeken, maar er kon helaas niets meer tegen gedaan worden. Eén van de buurtbewoners dacht dat de verbouwing klaar was, aangezien ze alle steigers weg haalde. Toen ze het huis begonnen te slopen, snapte hij er helemaal niks meer van.

Wat is het plan nu?

Dat is waarschijnlijk de grootste vraag van Jay, wat nu? Aangezien het geen criminele activiteit is, doet de politie er niets tegen. Hij moet dus in hoger beroep en heeft een zaak gespannen tegen deze firma. Maar thuis slapen kan hij voorlopig niet.