Daniel Craig hijst aan een sigaar. Daniel Craig geeft de kat eten. Daniel Craig zwaait met een machinegeweer in het rond. Daniel Craig zwaait met een PPK in een maatpak. Het is een beschrijving van de set van James Bond 25. Die film wordt momenteel gemaakt op Jamaica. In de onderstaande video kunnen we zelfs een kijkje achter de schermen nemen:

James Bond 25

Als we de producers mogen geloven begint de film met een James Bond die weg is bij MI6. Dat verklaart een hoop over de keuze voor Jamaica als locatie. Daar hangt Bond rond met de plaatselijke bevolking zoals alleen een gepensioneerde spion dat kan. Dan wordt duidelijk welke kant het op gaat. Felix Leiter van de CIA duikt op en zo te zien heeft hij wat aanhangers van de CIA en MI6 bij zich. Dan is er een achtervolging in een blauwe Land Rover. Dit was al enkele weken geleden. op de Instagram van regisseur Cary Fukunaga te zien. Het gerucht gaat dat Bond in een volledig elektrische Aston Marting gaat rijden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cary Fukunaga (@cary_fukunaga) op

Ook zijn er beelden opgedoken van een mysterieuze schurk in de Noorse sneeuw. Daar werd enkele weken geleden gefilmd. Is dit Rami Malek? Het belangrijkste is natuurlijk dat je straks nog één keer de kans krijgt om Daniel Craig als James Bond te zien. De 51-jarige acteur lijkt in ieder geval fitter dan ooit tevoren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door B25 PRODUCTION | unofficial (@bond25production_unofficial) op