Entertainment

Volgers raken niet uitgepraat over Jaimie Vaes in doorschijnende jurk

Jaimie Vaes

Na al het gedoe rondom de situatie tussen Jaimie Vaes en Jorik Scholten, alias Lil Kleine, trakteerde Jaimie haarzelf op een nieuwe bilpartij. Nu schittert ze met haar nieuwe billen in een doorschijnende jurk op Instagram.

De carrière van Jaimie Vaes

Jaimie Vaes is inmiddels 32 jaar oud en groeide op in Den Haag. Ze studeerde in Amsterdam de studie Fashion Styling en Design. Ze had lange tijd met rapper Lil Kleine een relatie, maar na escalaties die uitliepen tot huiselijk geweld, zijn de twee naar alle waarschijnlijkheid uit elkaar. Lil Kleine mag de behandeling van de mishandelingszaak in vrijheid afwachten, zonder contact op te nemen met zijn ex-verloofde. Tussen alle drama door heeft Jaimie Vaes een kleine ingreep aan haar billen laten doen. De foto waarin ze haar gloednieuw bilpartij in doorschijnende jurk showt, scoort goed, want haar ruim 403.000 volgers raken niet uitgepraat over de geplaatste foto van Jaimie Vaes.

View post on Instagram
 

Jaimie Vaes is weer terug op Instagram

Het is een erg chaotische tijd voor de ex-vriendin van Lil Kleine. Haar ex-vriend Lil Kleine werd vorige maand opgepakt op verdenking van mishandeling van haar. Nadat hij op vrije voeten vertrok de rapper naar Thailand om aan zichzelf te werken. Daarnaast zou de rapper zijn huis te koop hebben gezet, waar Jaimie en hun zoontje de afgelopen tijd verbleven. De 32-jarige moeder heeft te midden van deze hectiek een kleine metamorfose ondergaan. Ze heeft fillers in haar billen gekregen. Afgelopen maandag deelde Jaimie een nieuwe foto op haar Instagram waarin ze haar afgetrainde figuur showt. Het meest opvallende is zonder enige twijfel de jurk die ze draagt. Het is een volledig doorschijnende jurk, dus haar nieuwe derrière valt goed te zien. Kijk en oordeel zelf maar:

View post on Instagram
 

Het is niet de eerste keer dat Jaimie Vaes haar lichaam (en billen) in de spotlights zet. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pikante kiekjes?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram