Entertainment

Jada Borsato en vriendin gaan uit de kleren voor fotoshoot: ‘Hallo zeg!’

jada borsato

Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato, en een vriendin kruipen in de huid van een Victoria's Secret Angel in een nieuwe, gewaagde fotoshoot.

Wie is Jada Borsato?

Jada Borsato, geboren in 2002 in Alkmaar, Nederland, is een rijzende ster in de Nederlandse entertainmentwereld. Haar familie, inclusief de beroemde ouders Marco Borsato en Leontine Ruiters, heeft diepgaande invloed gehad op haar carrière. Jada’s reis begon met een rol als de stem van Boadicea in “Happy Feet 2,” waarbij ze haar vroege talent als stemactrice tentoonspreidde.

In 2012 maakte ze de overstap naar live-actie met “Sint & Diego: De Magische Bron van Myra,” een cruciaal moment in haar acteercarrière. Maar het was haar intrede in de muziek die haar echt in de schijnwerpers plaatste. De samenwerking met haar vader aan “Samen voor altijd” voor het album “Duizend spiegels” resulteerde in een nummer één hit in de Vlaamse Ultratop 50, waardoor ze een bekende naam werd in Nederland en België. Ze maakte verder indruk met haar debuutsingle, “Als jij maar van me houdt.”

Jada’s veelzijdigheid strekte zich uit tot acteren, toen ze in december 2021 de rol van Abby Rose van der Vorst op zich nam in “Goede tijden, slechte tijden.” Haar indrukwekkende filmografie omvat rollen in films zoals “Happy Feet 2,” “Sint & Diego: De Magische Bron van Myra,” en “Michiel de Ruyter.” Ze heeft ook haar stem geleend aan geanimeerde films zoals “Flits & Het Magische Huis” en “De kleine prins.”

Gewaagde fotoshoot met vriendin Channah Jane

Naast haar zang- en acteercarrière blijkt Jada Borsato ook talent te hebben voor het modellenvak. Jada en één van haar beste vriendinnen Channah Jane kruipen in de huid van een Victoria’s Secret Angel voor een gewaagde fotoshoot. “In the arms of the angel, fly away from here”, zo schrijft de zangeres bij de Instagram-post. Daarnaast bedankt ze het team, bestaande uit een stiliste, make-upartiest en een fotograaf.

Haar volgers zijn laaiend enthousiast over de eerste beelden van de fotoshoot. “Hallo zeg”, zo schrijft de één. En “Wauw”, zo schrijft de ander. En: “Hou op!”. Jada’s fanbase kijkt dan ook reikhalzend uit naar het eindresultaat. To be continued …

Bekijk de eerste beelden van de gewaagde fotoshoot van Jada Borsato hieronder:

View post on Instagram
 

View post on Instagram